polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

STA
STA
11 20.02.2020 21:35:01

SLOVENCI PO NOVI BLAMAŽI: Jezo stresti nad Avstrijo

fiba
Izjave po košarkarski tekmi v kvalifikacijah za EP 2021 Madžarska - Slovenija (77:75).

* Rado Trifunović, selektor Slovenije: "Zelo smo si želeli uspešno začeti te kvalifikacije, a se nam na žalost ni izšlo. Vedeli smo, da nas čaka zahtevna tekma, da je tekmec na domačem terenu nevaren ter da bo zato treba zelo dobro odigrati obrambo. Mislim, da smo zmago zapravili prav s slabo obrambo v odločilnih trenutkih. Dvakrat smo imeli lepo prednost, vendar smo nato tekmecu pustili, da je dosegel nekaj lahkih košev, se vrnil v igro in v tesni končnici tudi zmagal. Zdaj imamo dva dni, da analiziramo ta poraz in v nedeljo proti Avstriji vpišemo prvo zmago."

* Edo Murić, kapetan Slovenije: "Poznala se je razlika v uigranosti. Madžari so prestavili svoje pokalno tekmovanje, da so se lahko štirinajst dni pripravljali na to tekmo, mi pa smo prišli sem po treh dneh skupnih priprav. Glede na to, da prihajamo iz različnih klubov in igramo različne sisteme igre, je nekaj treningov res veliko premalo. A tako pač je in ne preostane nam drugega, kot da se v nedeljo zberemo in jezo znesemo nad Avstrijo."

* Jaka Blažič: "Škoda, saj smo tekmo imeli pod kontrolo in bili na pragu zmage. Žal smo v končnici dobili nekaj košev, ki jih ne bi smeli, hkrati pa v napadu nismo imeli pravih rešitev. Treba je dvigniti glavo in začeti razmišljati o naslednji tekmi v nedeljo."

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike