ahlin1 Svet24.si

Kljub hudi bolezni nadaljuje z delom odvetnice; ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

Roman Končar Dobra karma

Romana Končarja je v težave večkrat zapeljala ...

Maria Orsitch hubpages com Odkrito.si

Maria Orsić: Ženska, ki je Hitlerju dala leteči...

ku
ku
1 25.08.2019 00:44:56

HOLIVUDSKI ZVEZDNIK namesto NBA zvezdnikov gledal riti in DVIGNIL GLAS nad organizatorje (VIDEO)

Profimedia
Avstralci so v pripravah na bližajoče se svetovno prvenstvo (od 31. avgusta do 15. septembra na Kitajskem) dvakrat gostili Američane.

Dvoboja na vsestranskem objektu Marvel stadion v Melbournu, ki je sicer v prvi vrsti namenjen za ragbi, a se lahko spremeni v areno za karkoli, sta dvignila ogromno prahu. Predvsem drugi, ki je favoriziranim Američanom prinesel poraz, domači reprezentanci pa odmevno zmago.

No, že prva tekma je med več kot 50 tisoč gledalci povzročila kar precej nejevolje. Še posebej med tistimi, ki so za vstopnico odšteli veliko denarja. Eden takšnih je bil tudi filmski igralec Russell Crowe, ki je plačal 1500 dolarjev, da bi navijal za svojo Avstralijo in obenem videl ameriške zvezdnike.


avstralija zda 2
Profimedia


Imel je vstopnico za prvo vrsto ob igrišču, zaradi česar si je obetal vrhunski košarkarski večer in veliko užitkov. A ni bilo tako. "Dal sem 1500 dolarjev za vstopnico, da bi imel zdaj takšen pogled. Verjetno se šalijo. Če niste med 50 tisoč ljudmi, ki so prišli na tekmo in ste raje izbrali ogled po televiziji, ste se dobro odločili," je Crowe zapisal na svojem profilu twitter, zraven pa objavil videoposnetek, na katerem se vidi, kako pred njim - torej, med njim in igriščem - stoji polno uradnih oseb, ki so gledalcem na najbolj prestižnih sedežih povsem zakrivale pogled na igrišče.

Filmski igralec se je vstopnicam za drugo tekmo odrekel in si veličastno zmago Avstralije rajši ogledal v domačem naslonjaču. 'Dobra odločitev,' si je bržčas rekel ...

Članki iz rubrike