miha krusic 1 Dobra karma

Miha Krušič iskreno: 'Če bi lahko, bi bil samo ...

1_vili resnik Svet24.si

Vili Resnik pravi, da se zdaj lahko končno ...

NOV20200709_GIL7277 Reporter.si

Najbolj eklatanten primer sprevrženega ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Ni bilo hladno le pivo, ki ga je užival ...

Mike pompeo Necenzurirano

Ameriški postroj slovenskih energetskih ...

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

moaj-slovenija Njena.si

Okradli Alenko Košir

ku
ku
1 25.08.2019 00:44:56

HOLIVUDSKI ZVEZDNIK namesto NBA zvezdnikov gledal riti in DVIGNIL GLAS nad organizatorje (VIDEO)

Profimedia
Avstralci so v pripravah na bližajoče se svetovno prvenstvo (od 31. avgusta do 15. septembra na Kitajskem) dvakrat gostili Američane.

Dvoboja na vsestranskem objektu Marvel stadion v Melbournu, ki je sicer v prvi vrsti namenjen za ragbi, a se lahko spremeni v areno za karkoli, sta dvignila ogromno prahu. Predvsem drugi, ki je favoriziranim Američanom prinesel poraz, domači reprezentanci pa odmevno zmago.

No, že prva tekma je med več kot 50 tisoč gledalci povzročila kar precej nejevolje. Še posebej med tistimi, ki so za vstopnico odšteli veliko denarja. Eden takšnih je bil tudi filmski igralec Russell Crowe, ki je plačal 1500 dolarjev, da bi navijal za svojo Avstralijo in obenem videl ameriške zvezdnike.


avstralija zda 2
Profimedia


Imel je vstopnico za prvo vrsto ob igrišču, zaradi česar si je obetal vrhunski košarkarski večer in veliko užitkov. A ni bilo tako. "Dal sem 1500 dolarjev za vstopnico, da bi imel zdaj takšen pogled. Verjetno se šalijo. Če niste med 50 tisoč ljudmi, ki so prišli na tekmo in ste raje izbrali ogled po televiziji, ste se dobro odločili," je Crowe zapisal na svojem profilu twitter, zraven pa objavil videoposnetek, na katerem se vidi, kako pred njim - torej, med njim in igriščem - stoji polno uradnih oseb, ki so gledalcem na najbolj prestižnih sedežih povsem zakrivale pogled na igrišče.

Filmski igralec se je vstopnicam za drugo tekmo odrekel in si veličastno zmago Avstralije rajši ogledal v domačem naslonjaču. 'Dobra odločitev,' si je bržčas rekel ...

Članki iz rubrike