GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

ku
ku
2 22.01.2019 18:55:14

NISTE PRIČAKOVALI! Dallas pojasnil, zakaj je DONČIĆEV TROJNI DVOJČEK za Slovenijo prišel v naj trenutku!

Reuters
Sinoči smo mnogi Slovenci na delu v ligi NBA v živo lahko spremljali Luka Dončića, saj je njegov Dallas tekmo igral za Slovenijo normalnih večernih urah.

Mnogi si namreč v Sloveniji ne morejo privoščiti, da bi se zbujali sredi noči, celo večkrat na teden in zato so bili gotovo v ponedeljek zvečer pred televizijske zaslone prikovani mnogi Lukovi občudovalci.

Dallas v Milwaukeeju sicer ni slavil zmage, tudi naš košarkarski zvezdnik ni imel najboljšega večera, pa vendar je vse rojake razveselil s posebnim dosežkom - Dončić je namreč prvič v ligi NBA dosegel trojni dvojček in postal tudi drugi najmlajši košarkar (19 let in 327 dni) v tem tekmovanju, ki mu je to uspelo.

V ZDA (seveda pa tudi v Sloveniji) so seveda ta izvrsten dosežek pospremili s "stoječimi aplavzi", sijajno pa so prav pri Dallasu - v članku na njihovi spletni strani - pojasnili, zakaj se je Luka ravno na ta večer veselili trojnega dvojčka.

"To, da je bila v Dončićevi Sloveniji to prva tekma Dallasa v celi sezoni, ki se je začela ob za njih primerni uri, samo še doda pomembnost. Vsi v Evropi, tudi v Španiji, kjer je bil Luka več let izvrsten, morajo vsakič vstati sredi noči, da bi ga lahko gledali tudi v ligi NBA. Sedemurna razlika pa je bila v ponedeljek ničelna, tekma je bila na sporedu v Ljubljani ob 20. uri, v najbolj gledanem televizijskem terminu, ob tem pa se je Luka pomeril še z najboljšim evropskim košarkarjem, Grkom Giannisom Antetokounmpojem.  Vsa ta dejstva, so bila gotovo velik razlog, zakaj je Luka v ponedeljek uprizoril pravi šov za njegovo domačo celino," so med drugim zapisali pri Dallasu in nam tako še enkrat popihali na dušo.

Članki iz rubrike