miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ku
ku
6 01.09.2018 10:50:59

Beno Udrih se je PONUDIL slovenski reprezentanci! Takole se je odzval selektor!

Beno Udrih
www.alesfevzer.com
Nekdanji zvezdnik lige NBA je v svoji karieri podelil veliko košaric reprezentanci Slovenije.

Zdaj, na jesen svoje kariere, pa je reprezentančno košarico dobil sam! Po seriji odpovedi – nastopu v 4. ciklu kvalifikacij za SP so se iz takšnih in drugačnih razlogov med drugimi odpovedali Luka Dončić, Anthony Randolph, Klemen Prepelič, Jaka Blažič, Žan Mark Šiško, Aleksej Nikolić … – je reprezentanca Slovenije zelo oslabljena. Mnogi so zasedbo aktualnih evropskih prvakov ocenili celo kot eno najslabših slovenskih v zgodovini.

Tudi zato se je Beno Udrih odločil, da svoji domovini priskoči na pomoč in ji pomaga v tem jesenskem kvalifikacijskem ciklu. »Jaz sem se ponudil. Po sezoni sem poklical selektorja in dejal je, da se mu zdi to zanimivo in da me bo imel v mislih. A v prejšnjih mesecih me potem nihče ni poklical, očitno so se odločili za drugačne opcije,« je razkril 36-letni organizator igre, na katerega Rado Trifunović več kot očitno torej ne računa.

Že 36-letni košarkar je drugi del prejšnje sezone igral za Žalgiris, novega kluba pa še nima. Bi morda lahko okrepil Olimpijo, na kar se je v preteklosti precej namigovalo? Je dobil ponudbo iz Stožic? »Nikoli se nisem z nikomer pogovarjal,« je gladko zavrnil kakršnekoli povezave z zeleno-belimi. In ni hotel špekulirati, ali bi ga Olimpija sploh zanimala. »Ne vem. Dokler ni ponudbe, ne razmišljam o tem.«

CELOTEN POGOVOR Z BENOM UDRIHOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN.

Članki iz rubrike