burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

kim porter-smrt Svet24.si

Smrt nekdanje spremljevalke razvpitega raperja

duhovno srce Petisvet.si

Od danes pričakujte nemogoče!

musulin 1 Svet24.si

Jutri naj bi množično iskali pogrešanega ...

michelle obama barrack obama Svet24.si

Hotela je zapustiti svojega Baracka

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

ku
ku
3 20.04.2018 10:40:34

Prepeličev brat TAKOLE OBRAČUNAL s kritičnim SLOVENSKIM NOVINARJEM! Poglejte si tole in presodite ...

FIBA
Klemen Preprelič je pred dnevi dvignil kar nekaj prahu, zdaj se mu je v bran postavil njegov zastopnik.


Slovenski košarkar Klemen Prepelič, ki je znan po svojem ostrem in neposrednem jeziku, je pred dnevi na družabnih omrežjih dvignil ogromno prahu, o čemer si lahko več preberete v zgornji povezavi.

Zdaj se mu je v bran postavil njegov brat, ki hkrati opravlja vlogo njegovega zastopnika. Matic Prepelič je znanemu košarkarskemu novinarju Večera Zoranu Mijatoviću namenil spodnje besede (zapis objavljamo v zeloti in brez kakršnihkoli posegov), pika na i je bila očitno objava Klemnovega obračunavanja z invalidom, ki jo je novinar pospremil s temi besedami: "Ko se drznost s parketa nepotrebno preseli na družbena omrežja ...""Gospod Mijatović. V odgovor na napisano Vas kontaktiram kot pooblaščeni zastopnik za Klemnove izjave. Ko je Klemen igral v Turčiji, ni bilo kandidata med Novinarji, ki bi pisal o Klemnu. Ko je igral v Nemčiji, prav tako. Ko je začel igrat v Franciji, smo prebrali kakšen članek na leto! A zdaj, ko je z ekipo osvojil EP, pa vsi mrho... pardon Novinarji pišete o njih. Da Vas spomnim. Bili ste pri nas doma in delali intervju z mamo, očetom in bratovo punco. Bili ste sladki in navdušeni nad njim. Kam je izginilo to Vaše navdušenje?
Življenje športnika ni z rožicami postlano! Sploh ne ekipnega! Od vseh treningov v Slovenski Bistrici do 10 urnega delovnika pri Zmagu Sagadinu. Kasneje se je z 18 leti ločil od družine in odšel s trebuhom za kruhom v Turčijo! Menjava partnerice, agenta, odsotnost družine, prilagajanje življenja iz dneva v dan so brata naredile kakršen je. In tak je najboljši!
In res je. Za vsakega se najde delo. Sploh če je zainteresiran zanj. Živeti na socialki v socialnem stanovanju? Res je kriza. Sam delam 62 ur na teden na strehi, zraven pa se 18 ur nocne na vikend. Na teden imam ur kot 2 delavca v tovarni! To je njihov limit. Moj pa ne, saj si želim nekaj ustvarit v življenju!
Da končam zadevo. Od zdaj naprej, vse kar Vas zanima o bratu, pišete meni, saj se Vam brat ne bo več javil. Sploh ne zdaj, ko ste pokazali pravi obraz!" je novinarju sporočil brat slovenskega košarkarskega reprezentanta.

Pogovor oziroma pravcati obračun se je nato tudi nadaljeval. če ste prijavljeni v facebook, ga v celoti lahko vidite na tej povezavi.

Značke: košarka, prepelič

Članki iz rubrike