Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

ue
ue

Predsednik Košarkarske zveze o usodi kapetana in selektorja: Pri Kokoškovu bo težko, Dragića pa ne bomo ...

Arsen Perić

Goran Dragić še kdaj v reprezentanci, je vprašanje, ki se te dni pogosto zastavlja, tako kot, ali bo na klopi še sedel Igor Kokoškov.

Navdušena košarkarska oziroma športna javnost se v dneh po osvojitvi zlate kolajne na evropskem prvenstvu nenehno sprašuje, ali bosta v reprezentanci še ostala selektor Igor Kokoškov in kapetan Goran Dragić. "Težko bo. Za oba," je v intervjuju za Večer odgovoril predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec.

Kokoškov sicer daje vedeti, da je nemogoče, da bi vodil izbrano vrsto, ker je pomočnik trenerja pri Utahu v ligi NBA, a neko tiho upanje še kar obstaja. "Pravljica se težko nadaljuje, vendar obstajajo načini, sedeli smo s Kokoškovom, preden je šel v Ameriko. Ob zavedanju, seveda, da ne more en selektor voditi dveh tekem, drugi spet dveh. To ne gre, ker igralci morajo vedeti, kdo je selektor, kakšne so obveznosti. Iščemo optimalen scenarij, da bi ostali skupaj," je za Večer povedal Erjavec.

In Dragić? Rašo Nesterović je za Sportal dejal, da so zanj vrata vedno odprta: "Vedno bo dobrodošel. Med sezono ga bomo obiskali in se z njim pogovorili o vrnitvi v reprezentanco." Tudi Erjavec očitno še misli, da je nekaj možnosti. "Pri Gogiju je malo drugače kot pri selektorju. Na Gogija bomo pritiskali (smeh). In milo ga bomo prosili, če bo še pri volji. Če bo še kdaj čutil to željo, bomo izkoristili. Silili ga ne bomo, ker je prevelik," je dejal predsednik KZS.