testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

ue
ue
5 24.09.2017 08:30:24

Predsednik Košarkarske zveze o usodi kapetana in selektorja: Pri Kokoškovu bo težko, Dragića pa ne bomo ...

Arsen Perić
Goran Dragić še kdaj v reprezentanci, je vprašanje, ki se te dni pogosto zastavlja, tako kot, ali bo na klopi še sedel Igor Kokoškov.

Navdušena košarkarska oziroma športna javnost se v dneh po osvojitvi zlate kolajne na evropskem prvenstvu nenehno sprašuje, ali bosta v reprezentanci še ostala selektor Igor Kokoškov in kapetan Goran Dragić. "Težko bo. Za oba," je v intervjuju za Večer odgovoril predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec.


Kokoškov sicer daje vedeti, da je nemogoče, da bi vodil izbrano vrsto, ker je pomočnik trenerja pri Utahu v ligi NBA, a neko tiho upanje še kar obstaja. "Pravljica se težko nadaljuje, vendar obstajajo načini, sedeli smo s Kokoškovom, preden je šel v Ameriko. Ob zavedanju, seveda, da ne more en selektor voditi dveh tekem, drugi spet dveh. To ne gre, ker igralci morajo vedeti, kdo je selektor, kakšne so obveznosti. Iščemo optimalen scenarij, da bi ostali skupaj," je za Večer povedal Erjavec.

In Dragić? Rašo Nesterović je za Sportal dejal, da so zanj vrata vedno odprta: "Vedno bo dobrodošel. Med sezono ga bomo obiskali in se z njim pogovorili o vrnitvi v reprezentanco." Tudi Erjavec očitno še misli, da je nekaj možnosti. "Pri Gogiju je malo drugače kot pri selektorju. Na Gogija bomo pritiskali (smeh). In milo ga bomo prosili, če bo še pri volji. Če bo še kdaj čutil to željo, bomo izkoristili. Silili ga ne bomo, ker je prevelik," je dejal predsednik KZS.

Članki iz rubrike