klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

ku
ku
71 19.09.2017 12:45:17

BUM! Slovenska voditeljica povsem 'UBILA' vodenje in voditelja sprejema KOŠARKARJEV na Kongresnem trgu: VIDMAR bi moral ...

Kritike dežujejo z vseh koncev in krajev, ena najbolj odmevnih pa prihaja iz lastnega ceha, torej iz voditeljskih vrst.

Po ponedeljkovem sprejemu zlatih košarkarjev na Kongresnem trgu so se mnogi spotaknili ob voditelja Danija Bavca in njegov način vodenja prireditve. Veliko žolča in ogorčenja je prišlo iz športnih vod, veliko tudi iz novinarskih in voditeljskih, družabna omrežja so preplavile kritike in celo zahteve po takem ali drugačnem opravičilu. Stvari so šle resnično zelo daleč, ena od glasnic in simbolov zelo številnega upora pa je postala Bavčeva kolegica iz voditeljskih vrst.

Zapis, ki ga je Tanja Kocman, voditeljica s številnimi izkušnjami s prireditev in tudi televizije, v svet poslala prek svojega zelo spremljanega in branega profila na facebooku (najdete ga na tej povezavi) objavljamo v celoti, brez vsebinskih in jezikovnih posegov. Ob tem pa si morate nadaljnje mnenje ustvariti sami.  

"Meni je res žal, a moram. Sama vem, kako je, ko vodiš neko zadevo in si na tisoče ljudi vzame pravico soditi o tem, kako si opravil svoje delo. Včasih upravičeno, včasih pa niti najmanj. In pihnila sem mimo in naredila sem po svojih najboljši močeh in zajebala sem in oddelala sem korektno. Včasih sem bila kriva sama, včasih organizatorji, a to ljudje, ki gledajo, ne vedo. In vedno je sledila kritika. To je pač narava našega dela, to vzameš v zakup (in kot izgovor za občasno rabo pomirjeval).
Ni vsak za vse in prav je tako. A vendar ... pri milem bogu, res bi pa lahko vedeli, kje lasten ego in postavljanje sebe v ospredje nimata prostora. Eno je, da ljudje pridejo prav zaradi tebe, drugo pa je,da pridejo zaradi zgodovinskega uspeha. Drugih.
Res mislim, da ima vsaj polovica Slovenije trenutno občutek, da bi se morala opravičit našim košarkarjem, ki so namesto glamuroznega sprejema bili deležni pikrega duhovičenja.
In vse kar sem si cel čas želela, je bilo to, da bi se med mikrofon in Bavca zrinil Vidmar ter naredil blokado."

Članki iz rubrike