Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
16.09.2017 10:46:42
Deli članek:

KRIK na POMOČ! Zaskrbljeni oče Daria Šarića NE VE, kje je njegov sin! So z njim OBRAČUNALI soigralci!?

FIBA

Kje je hrvaški reprezentant? Kaj se je dogajalo v slačilnici naših južnih sosedov?

Dario Šarić je potem, ko je Hrvaška izpadla na EP izredno razočaran in jezen hitro opravil z novinarji, ki so ga še dodatno razburili, ko se je vrnil v domovino, pa sedmi sili ni namenil niti pogleda.

Šarićevo igro na tekmi osmine finala proti Rusiji je pokritiziral tudi njegov oče Predrag, ki je zdaj razkril, da se mu košarkar Philadelphie družini po vrnitvi domov sploh še ni javil!

"Dario se ne oglaša na telefon. Niti meni niti svoji mami. Tako, da sploh ne vemo, kje je. Po prihodu z Zagreb naj se sploh ne bi poslovil od soigralcev," pravi zaskrbljeni Predrag Šarić.

Slednji je nato prišel še do nekaj zanimivih informacij, ki delno pojasnjujejo, zakaj se hrvaški košarkar tako obnaša. "Neuradno sem izvedel, da je razlog za njegovo obnašanje to, da naj bi ga dan pred tekmo z Rusijo mentalno napadla dva starejša soigralca. Lahko povem, kdo sta, ne verjamem, da bosta še kdaj sploh igrala za našo izbrano vrsto. Toda vseeno so to govorice, dokler ne dobim pojasnila, bom imeni zadržal zase," je Predrag izjavil za Sportske novosti .

Profimedia