Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2017 11:32:17
Deli članek:

OBA pošljite DOMOV! Takoj! Brutalen prekršek dveh grških DIVJAKOV nad finskim čudežnim dečkom! (video)

Zmago simpatične Finske nad nervozno Grčijo je močno zaznamoval tudi zverinski prekršek kar dveh grških igralcev nad izjemnim finski 20-letnikom.

Lauri Markkanen je ena od velikih uspešnica dosedanjega dela EuroBasketa. Sedmi izbor na letošnjem naboru lige NBA navdušuje na celi črti, povsem je obnorel košarkarske navdušence in ti se navdušujejo nad njegovimi potezami. No, to, kar se mu je zgodilo ob zmagi njegove Finske nad Grčijo, pa dokazuje, kako daleč so pripravljeni iti nekateri, kadar ob takih predstavah mladeniča čutijo nemoč in lastne frustracije. 

Kar sta uprizorila grška košarkarja, je zares sramotno, vredno vsega obsojanja in tudi ostre nadaljnje kazni. Če le nekoliko pretiravamo, bi oba nespoštljiva divjaka najrajši poslali domov. Kar težko se je odločiti, kdo od njiju je bil s svojim obnašanjem bolj ponižujoč. Ko je Markkanen sijajno preigral slabšega od bratov Antetokunmpo, ga je ta v polnem naletu potegnil za dres, medtem ko ga je enako nervozni Nikos Papas v skoku potegnil za ramo in vrat.

Finci so se odzvali še relativno mirno, sijajni Markkanen je celo razmišljal, kako kljub dvojnemu napadu vreči na koš. Pravica pa pravi, da je na koncu dosegel 16 točk in bil ponovno med najbolj zaslužnimi za novo finsko zmago. In morda bo dobil še dodatno zadoščenje, če bodo odgovorni pogledali spodnji posnetek.