stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 08.12.2015 08:10:35

KZS sprejela Zdovčevo poročilo

Nikola Miljković
Strokovni svet Košarkarske zveze Slovenije je na svoji zadnji seji v letu 2015 sprejel poročilo moške članske reprezentance, ki ga je pripravil Jure Zdovc s svojimi pomočniki, je sporočila KZS.

Poročilo članske reprezentance je predstavil selektor Jure Zdovc, ki je Slovenijo vodil na drugem evropskem prvenstvu po letu 2009 na Poljskem, lani pa je bil tudi glavni strateg na svetovnem prvenstvu v Španiji. Poleg podrobnega opisa poteka priprav in uresničevanja začrtanih ciljev je predstavil pregled iger ekipe kot celote ter posameznikov.

Strokovni svet je sprejel sporočilo selektorja in ocenil, da je imela reprezentanca dobre razmere za delo in podprl visoke cilje strokovnega štaba pred začetkom tekmovanja, kljub temu, da je imela slovenska izbrana vrsta težave z odpovedmi nekaterih ključnih igralcev (Goran Dragić, Domen Lorbek, Edo Murić, Gašper Vidmar in Beno Udrih).


Reprezentanca s strokovnim štabom in selektorjem na čelu je v zastavljeni cilj vložila ogromno kakovostnega strokovnega dela in energije, saj se je zavedala, da jo čaka zelo težko delo, so zapisali pri KZS.

Strokovni svet KZS delo, igro in rezultat reprezentance ocenjuje v dveh delih: na rezultatsko in igralno uspešen prvi del, ki je odmeval v javnosti, ter osmino finala, s porazom, v kateri želen rezultat in cilj nista bila dosežena.

Opravljeno strokovno delo ob omejeni selekciji so člani strokovnega sveta KZS ocenili kot kakovostno, končni rezultat pa kot objektivno realen.

Značke: jure-zdovc, kzs

Članki iz rubrike