Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
03.09.2014 22:21:52
Deli članek:

Moral sem stresti jezo

Fiba

Mislili smo že, da je Goran Dragić morda staknil kakšno poškodbo, ker je skoraj ves drugi polčas presedel na klopi, a nas je hitro pomiril.

"Nisem poškodovan. Nič ni narobe. V petek je pomembna zadnja tekma, nekateri igralci, ki doslej niso toliko igrali, so dobili priložnost, da se malo razletijo in nam bodo v prihodnje lahko še bolj pomagali, da bo klop še daljša," je dejal kapetan, ki ga Zdovc ni poslal v igro niti na koncu, ko so Angolci malo zapretili. "Saj ni bilo tako napeto. Nič nismo bili nervozni, čeprav so igrali zelo dobro, agresivno."

Če ni bil nervozen takrat, pa je bil v prvi četrtini, ko je tudi on dobil tehnično napako. "Sodniki so bili malo čudni, a tako pač je. Raje ne bom nič več rekel, ker bo samo še hujše," se je kar smejalo Dragiću, ki je jezo nad delivci pravice nato stresel na najboljši možni način - s koši v drugi četrtini. "Moral sem ...," se je spet zasmejal.

Danes ne bo tako smešno, ko bo na sporedu odločilni dvoboj za prvo, drugo ali tretje mesto. "Zanimivo bo. Videli bomo, katera ekipa je iz pravega testa. Na tekmi z Angolo bi lahko kalkulirali, a nismo, šli smo na zmago. Bomo videli, kaj bosta naredili najprej Avstralija, nato še Litva, kako bodo igrali oni. Mi gremo na definitivno na zmago, ciljamo na prvo mesto," je povedal kapetan, ki se ne zapleta v kombinacije. "Če po pravici povem, jih niti ne gledam. Vem, da obstajajo, a se ne poglabljam vanje. Tudi z Angolci sem bil skoncentriran le na tekmo, da ne bi prišlo do kakšne poškodbe. Dobro je, da smo zmagali in da smo zdravi."