Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
13.09.2024 09:00:45
Deli članek:

Shaq ga je pokazal, kdaj mu bo sledil Dončić. Zver, ki je prepovedana ... (video)

Profimedia

Eden najboljših košarkarjev vseh časov, ameriški hrust Shaquille O'Neal, se lahko pohvali z novim.

Shaquille O'Neal, ki je velik oboževalec lika in dela Luke Dončića, je pokazal svojo novo zver. Pokazal je nov avtomobil, ki je prepovedan v Evropi. Eden najboljših košarkarjev vseh časov, legenda Lakersov, ki je še vedno povezan s košarko, pa še z marsičem drugim (je tudi glasbeni DJ), je znan kot velik ljubitelj avtomobilov. V svoji garaži (ki mora biti zelo velika) ima celo kopico 'zveri'. Zdaj si je omislil novo teslo, model 'cyberbeast', ki je različica 'cybertrucka' z močnejšim motorjem. Električni cyberbeast ima doseg 514 kilometrov, od 0 do 100 km/h pa pospeši v 2,6 sekunde. Cena? Za Shaqa malenkost - dobrih 100.000 dolarjev. O'Neal sicer že ima podobno teslo v svoji garaži, vendar je menil, da je transport na svojo drugo rezidenco potrata časa in si je kupil kar novega. "Nočem biti nesramen, ampak manjka mi moj cybertruck in ne želim ga prevažati iz Las Vegasa v Atlanto."

Zanimivo je, da je model cyberbeast v Evropi prepovedan za promet, ker so robovi avtomobila preostri, kar je v nasprotju s predpisi na stari celini, pa tudi težji je od 3500 kilogramov, kar je zgornja meja za izpit B-kategorije.

Morda si bo to avtomobilsko zverino v Dallasu omislil tudi Luka Dončić, ki je tudi znan kot velik ljubitelj avtomobilov, čeprav je nedavno izjavil, da je njegov naslednji 'avto' cilj, da v garažo pripelje lamborghinija.