stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
1 11.01.2024 20:49:47

Znani vmesni rezultati glasovanja za tekmo zvezd! Kakšno podporo uživa Luka Dončić?!

Profimedia

V ligi NBA so še drugič razkrili vmesne rezultate glasovanja navijačev za letošnji All-Star. Za Luko Dončića bo to v tem trenutku, ko se muči s poškodbami, njegov Dallas pa pestijo hude kadrovske težave, slaba tolažba, toda slovenski košarkarski as je na odlični poti, da na tekmi vseh zvezd zaigra še petič zapored.

Njegova statistika ostaja izjemna; Dončić v povprečju na tekmo vknjiži 33,6 točke, 8,1 skoka in 9,1 asistence. Zvezdnik Mavericksov je v primerjavi s prejšnjimi sezonami le še napredoval in ni presenečenje, da ga navijači znova postavljajo med najboljše posameznike v ligi.



Drugi vmesni izidi glasovanja Dončića postavljajo na skupno sedmo mesto. Zaenkrat je zbral več kot poltretji milijon glasov, uspešnejši od njega pa so Kevin Durant, Nikola Jokić, Jayson Tatum, Joel Embiid, LeBron James in Giannis Antetokounmpo. Slednja sta - vsak v svoji konferenci - na vrhu lestvice. Nesporni zmagovalec zaenkrat ostaja grški zvezdnik, ki je zbral skoraj 3,5 milijona glasov.

Celotna omenjena šesterica sicer spada med krilne košarkarje, Luka Dončić torej ostaja na vrhu glasovanja med branilci. Tekmo zvezd bo 18. februarja gostil Indianapolis, liga NBA pa bo člane začetnih peterk razglasila 25. januarja. Preostali košarkarji, ki jih določijo trenerji, bodo znani 1. februarja.

Članki iz rubrike