elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

ku
ku
0 13.07.2023 09:16:25

LeBron James dvignil ogromno prahu glede svoje upokojitve! Na podelitvi nagrad je razkril, da ...

Profimedia
LeBron James je po zmagi Denverja nad Los Angeles Lakers v konferenčnem finalu lige NBA namignil da bi se lahko upokojil.

Takrat je veliki košarkarski zvezdnik dvignil ogromno prahu, mnogi so bili prepričani o tem, da je želel po zmagi Denverja in bleščečih predstavah Nikole Jokića pozornost spet usmeriti nase. Zdaj je o morebitni upokojitvi javno spregovoril na slovesnosti ob podelitvi nagrad espy ameriške hiše ABC. "Vseeno mi je, koliko točk dosežem, tudi to, kaj še lahko in česa ne morem več napraviti na igrišču. Pravo vprašanje zame je, če lahko še naprej igram, ne da bi ubiral bližnjice. Dan, ko ne bom mogel več dati od sebe vsega na igrišču, bo tudi moj zadnji. In ta dan še ni napočil," je James povedal na podelitvi nagrad espy ameriške hiše ABC in tako pričakovano razkril, da še ne bo odnehal.


Nagrado je 38-letni košarkar dobil za rekord v prejšnji sezoni, ko je na prvem mestu lestvice strelcev v najmočnejši košarkarski ligi na svetu presegel število točk, ki jih je pred tem zbral Kareem Abdul-Jabbar. Dodal je, da mu je treniranje sinov pomagalo, da je ohranil vedno znova nov pogled na šport, v katerem je že več kot dve desetletji. Avgusta je podaljšal pogodbo z Los Angeles Lakers in bo tako igral še najmanj v sezoni 2024/25.

Pri ABC so nagradi za najboljša športnika podeli nogometašu Patricku Mahomesu in smučarki Mikaeli Shiffrin, nagrada za najboljšo ekipo pa je pripadla Kansas City Chiefs iz NFL.

Članki iz rubrike