škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
0 01.07.2023 09:50:25

Z vsemi topovi! Kyrie Irving si je po podpisu pogodbe olajšal dušo, takole je odgovoril svojim kritikom!

Profimedia
Zvezdnik Dallasa si je dal duška.

Tako Dallas kot Kyrie Irving sta po podaljšanju sodelovanja za tri leta in 126 milijonov dolarjev dobila svoje. Dallas košarkarja, ki ga je želel, ob tem je bil vseeno cenejši kot denimo Fred VanVleet, ki bo Rakete iz Houstona v treh letih stal 130 milijonov. Kyrie je dobil novo dolgoročno pogodbo, ki si jo je želel.

Ampak vsi niso navdušeni nad poslom, predvsem ne javnost v Bostonu, ki je Irvingu pred leti zamerila odhod. Tega očitno ne morejo pozabiti. »Zanimivo bo videti, kdo bo prej zahteval 'trejd', Luka ali Kyrie, če stvari ne bodo šle dobro,« je razmišljal novinar Boston Celticsov Chris Forsberg. »Kyrie ali Luka ga bosta zahtevala do februarja. To ne more funkcionirati,« ga je dopolnil nekdanji košarkar Bostona Brian Scalabrine in dodal: »Bili so četrti na zahodu, potem so pripeljali Irvinga in padli na enajsto mesto. Kaj za vraga?«

Kyrie Irving jima je hitro odgovoril. »Lahko bi se odzval na to, ampak iskreno niste vredni. Jaz in moje pleme vam pošiljamo lepe pozdrave,« je zapisal Irving, preden je odgovoril še na cinični zapis Billa Simmonsa, ki je dejal, da je Dallas ponudil Kyrieju Irvingu 126 milijonov za tri leta, ker so bile na trgu vsaj še tri franšize, ki so mu bile pripravljene dati 25 milijonov za dve leti. »Vidim, da si ne moreš pomagati, kaj, Billy Boy. Želim samo reči, da te cenim kot osebo, kakršna si. Moje pleme te pozdravlja,« je prav tako cinično zapisal Irving.

Značke: kyrie-irving, dallas

Članki iz rubrike