Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.05.2023 15:32:44
Deli članek:

Hahaha! Mladi grobar brutalno 'nategnil' zvezdnika Reala, njegov odziv pa ... (video)

Profimedia

Madridski Real in Partizan bosta v sredo v španski prestolnici odigrala odločilno peto četrtfinalno srečanje, zmagovalec bo udeleženec zaključnega turnirja.

Špansko-srbski obračun je najbolj dramatičen od vseh štirih četrtfinalnih, po dveh zmagah Partizana v Madridu je Real dvakrat slavil v Beogradu in izid v zmagah je izenačen. Po četrtem dvoboju v četrtek so kamere ujele najboljšega posameznika gostov Walterja Tavaresa, ki ga je ob odhodu z igrišča za nos potegnil mlad navijač črno-belih.

Velikan iz Zelenortskih otokov, ki se bo v prvem delu letošnjega svetovnega prvenstva soočil tudi z Luko Dončićem in njegovimi reprezentančnimi soigralci, je nasedel na potegavščino nabritega fanta, ki je Tavaresu ponudil roko, da bi mu ta dal 'petko', potem pa jo je v zadnjem trenutku umaknil in si popravil frizuro. A košarkar Reala ni kazal jeze, ampak se je od srca nasmejal in si tudi on s svojo roko popravil lase.

Ko so Tavaresu posnetek prilepili na njegov profil na družbenem omrežju, je komentiral: 'Otroci, pač.' in pristavil dva 'smeškota', ki se do solz smejita.