dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

ku
ku
0 28.04.2023 13:44:35

Zaradi tega je eden od največjih! Kar je legendarni Željko Obradović naredil po pretepu v Madridu, morate videti!

Poteza trenerja Partizana Željka Obradovića po vsesplošnem pretepu v Madridu močno odmeva.

Dan po vroči tekmi med madriskim Realom in Partizanom še vedno močno odmeva dogajanje na parketu. V prvi vrsti množični in brutalni pretep košarkarjev na obeh straneh, ki jih najverjetneje čaka huda kazen. Predvsem člana Reala Gerschona Yabuseleja, ki je huje poškodoval Danteja Exuma.


V središču pozornosti pa se je znašel tudi trener Partizana Željko Obradović, a zato, ker je bil v vsem tem kaosu nekakšen glas razuma. 'Žoc' je namreč z veliko mirnostjo odmikal svoje košarkarje, ki so sodelovali v pretepu in jih pozival, naj se spametujejo in odnehajo, nato pa je tudi na novinarski konferenci miril strasti.

Vsi so namreč pričakovali, da bo udrihal po košarkarjih Reala, da bo udaril po Yabuseleju, namesto tega pa je Obradović pokazal, da je pravi gospod. Sporočil je, da se želi pogovarjati le o košarki in da nikakor ne želi, da bi se napetost stopnjevala v Beogradu. "Poskušal bom narediti vse, da umirim situacijo. Imam veliko prijateljev pri Realu, to je velik klub, moramo jih lepo sprejeti v Beogradu," je povedal Obradović in nadaljeval: "Kar bi jaz želel je to, da naši navijači vse skupaj vidijo kot del športa, igralci so se pogovorili med sabo in tu se mora ta zadeva končati. Mi smo bili v Madridu lepo sprejeti in mislim, da morajo biti tudi oni v Beogradu. Poskrbeti moramo, da se noben igralec, član strokovnega vodstva in navijač Reala ne bi počutil neprijetno."

Značke: partizan, real-madrid

Članki iz rubrike