sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ku
ku
0 09.12.2022 09:36:57

Norišnica: Beograjski derbi Zvezdi, sloviti Obradović varovance zaklenil v garderobo! (video)

Profimedia
V evroligi je bil na sporedu zgodovinski beograjski večni derbi.

V evroligi se je v četrtek začel 12. krog. V osrednji tekmi, beograjskem derbiju, je Partizan brez slovenskega reprezentanta Gregorja Glasa izgubil s Crveno zvezdo s 73:76. 

Ljubitelji košarke v Srbiji so tako dočakali prvi obračun mestnih tekmecev v najmočnejšem tekmovanju v Evropi. Zaradi navijaškega rivalstva in posebnih varnostnih ukrepov je bila tekma tudi pod drobnogledom vodstva tekmovanja, gostitelj Partizan pa je v razprodani dvorani Štark pred skoraj 20.000 navijači kljub začetnemu vodstvu na koncu izgubil s Crveno zvezdo.


Odločilno trojko je dve sekundi pred koncem dosegel Nemanja Nedović, kar je bil njegov edini uspešen met za tri od sedmih poskusov.

Sloviti trener Partizana Željko Obradović po tekmi ni skrival razočaranja nad zaključkom tekme, saj je pred tem vzel minuto odmora ravno zaradi tega, da svoje varovance pripravi na morebiten napad Partizana za tri točke, hkrati pa je poshvalil navijače, ki niso poskrbeli za kakšen incident.

"Fantastična atmosfera, prosil sem navijače Parizana, da ne bodo naredili kakšne neumnosti. Tako je tudi bilo. V Evropo smo poslali fantastično kuliso. Očitno se da. Huligane moramo vreči iz dvorane," je med drugim dejal Obradović, ki je Zvezdi športno čestital za zmago, s svojimi varovanci pa se je po tekmi zaklenil v garderobo in opravil podrobno videoanalizo tekme.

Članki iz rubrike