Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 27.08.2022 08:00:29

Škandal na letališču! Zvezdnik lige NBA aretiran, policisti razkrili šokantne podrobnosti!

Profimedia
Ustavili so ga že maja, zdaj so dobili nalog.

Košarkarski zvezdnik Taurean Prince je v prejšnji sezoni lige NBA za ekipo Minnesota Timberwolves na tekmo beležil 7,3 točke, 2,5 skoka in eno asistenco. S solidnimi predstavami si je priboril novo pogodbo, ki jo je s franšizo iz Minnesote podpisal junija in bi mu v dveh letih prinesla kar 16 milijonov dolarjev. Zdaj si je privoščil spodrsljaj, ki bi lahko ogrozil marsikaj.

Po poročanju ameriških medijev je bil 28-letni košarkar aretiran na letališču na Floridi, okoliščine aretacije pa so precej nenavadne. Razlog, da so Princu odvzeli prostost je nalog, ki so ga policisti prejeli zaradi incidenta, ki se je zgodil že maja.



Košarkarja je takrat ustavila policija v Teksasu, glavni razlog so bile pretečene registrske tablice na njegovem vozilu, policist pa je kasneje v njegovem vozilu opazil dve pištoli in THC olje, zaradi česar je sledil podrobnejši pregled avtomobila. Ob tem naj bi policist našel še večje količine marihuane, kar v kombinaciji z orožjem in pretečenimi registrskimi tablicami ni pomenilo nič dobrega.

Prince maja sicer ni imel težav je pa teksaška policija zdaj, ko naj bi iz laboratorija prišli vsi potrebni dokazi, izdala nalog za njegovo aretacijo. Osemindvajsetletniku so tako odvzeli prostost na letališču v Miamiju, iz njegove ekipe pa so že sporočili, da zbirajo informacije o incidentu.

Članki iz rubrike