Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 10.07.2022 16:19:16

Neverjetna fotografija! Ne boste verjeli, v kaj je bil pri petih letih oblečen Nikola Jokić (foto)

Profimedia
Kakšne so možnosti za kaj takšnega? Je imel srbski zvezdnik svojo kariero res zapisano v zvezdah?

Potem ko je Jokić z Denverjem podaljšal pogodbo in se s prejemki (264 milijonov dolarjev v petih letih) zavihtel na vrh najbolje plačanih košarkarjev vseh časov, je njegov agent Miško Ražnatović zatresel ves svet. Na družbenih omrežjih je namreč objavil fotografijo, ki ji je kar težko verjeti.

Na fotografiji je petletni Nikola Jokić - leta 2000, v domačem Somborju, s teniškim loparjem v rokah, oblečen v pulover Denver Nuggetsov. Je lahko naključje večje? Je lahko usoda bolj zgovorna?

jokic 1


Ražnatović je ob fotografiji zapisal:
"Zgodba o usodi, ki je zapisana v zvezdah. Nikola Jokić. Sombor. Srbija. Nekje leta 2000, petletnik v puloverju Denver Nuggetsov - ekipe, za katero bo 22 let pozneje podpisati največjo pogodbo v zgodovini svetovne košarke.
Možnosti, da je leta 2000 fant iz Somborja dobil pulover manj znane ekipe iz ZDA, so bile majhne. Možnosti, da je nekdo v Somborju slišal (ali navijal) za Nuggetse, so bile še manjše. Ampak, možnosti, da bo fant, ki takrat ni kazal nikakršne ljubezni do košarke, igral prav v tem klubu in dvakrat zapored postal MVP v najmočnejši ligi na svetu ter podpisal maksimalno pogodbo so bile nične. In ravno to se je zgodilo.
Ljudje, ki pišejo zgodovino, kreirajo svojo usodo, nemogoče postane mogoče - vse to predvsem zaradi svoje pripravljenosti delati več in močneje od drugih. V največji meri so osredotočeni na cilj pred seboj, verjamejo v sebe in ... znajo prepoznati znake na poti, ki jim je na nak način vendarle zapisana v zvezdah."

Značke: nikola-jokić, nba, denver

Članki iz rubrike