stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
0 13.05.2022 14:20:54

Na tekmi Dallasa ugrabili 15-letnico in jo silili v prostitucijo: V Teksasu v šoku, Mavericksom grozi tožba!

Profimedia
Iz ZDA prihaja grozljiva zgodba.

Zgodilo se je na tekmi med Dallasom in Portlandom 8. aprila, torej še v rednem delu sezone. Petnajstletnica, ki je bila na tekmi z očetom, je malo pred koncem prvega polčasa odšla na stranišče, a se ni vrnila na svoj sedež. Nadzorni posnetki so pozneje pokazali, da je najstnica zapustila American Airlines Center z neznanim moškim. Policija jo je 11 dni pozneje našla v hotelu v Oklahoma Cityju. Starši so jo prepoznali po golih fotografijah, ki so bile objavljene na internetu v oglasih, ki ponujajo seksualne usluge.


Oče je sicer takoj potem, ko se hči ni vrnila na sedež v dvorani, alarmiral policijo. A dallaški možje postave so mu dejali, da naj se obrne na policijo v kraju, iz katerega prihajajo. To je storil, toda tamkajšnja policija mu je rekla, da je dekle izginilo v Dallasu, zato so tam odgovorni za iskanje. Zaradi tega 'ping-ponga' dekleta prvi dan sploh niso iskali! Družina se je nato obrnila na agencijo, ki pomaga iskati izginule v trgovini z ljudmi, in prav računalniški program slednje za prepoznavanje obrazov je pomagal najti gole fotografije najstnice. Policija Oklahoma Cityja je dekle našla in aretirala osem posameznikov, ki naj bi bili povezani z njenim izginotjem.

Kot je dejal odvetnik družine, je bila 15-letnica v hotelu nekaj dni seksualno zlorabljena. Hkrati je odvetnik s prstom pokazal na American Airlines Center, Dallas Mavericks, policijo v Dallasu in hotel v Oklahoma Cityju, češ da bi lahko storili več, da bi preprečili ugrabitev najstnice, ter proti vsem napovedal tožbe zaradi njihove malomarnosti in drugih vzrokov za ukrepanje.

Članki iz rubrike