900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

su
su
0 11.01.2022 16:50:38

PANIKA! Draymond Green v sedmih sekundah UNIČIL STAVNICE, izgube bodo MILIJONSKE ... $$$$$

Profimedia
Stavnice so v paniki, po ocenah naj bi izgubile na desetine milijonov evrov.

Usodnih je bilo le sedem sekund v Chase Centru v San Franciscu. Uvodnih sedem sekund na tekmi med Golden Statom in Clevelandom. Klay Thompson se je po dveh letih in pol vrnil na parket. Ob njem je bil tudi zvesti spremljevalec Draymond Green, ki je kljub poškodbi pospremil svojega prijatelja v igro. Skupaj sta začela v udarni peterki, trajalo pa je sedem sekund. Sodniški met in takojšnja osebna napaka na igralcu gostov, ki je dobil žogo. Po prejeti osebni napaki se je Green zapisal v statistiko tekme in odšepal na klop.

To je bil dogovor obeh klubov. To je bil skrbno pripravljen scenarij, po katerem se je Green priklonil Thompsonu ob njegovi dolgo pričakovani vrnitvi na parket. In ta načrt je ostal skrbno varovana skrivnost - do pol ure pred začetkom tekme. Takrat je medijski predstavnik Golden Stata čivknil na družbenem omrežju, minuto pozneje je veliki načrt z javnostjo delil še znani NBA-novinar Shams Charania, ki ima skoraj poldrugi milijon sledilcev.



Nekatere - bolje informirane - stavnice so Greena (stavo na število doseženih točk) hitro umaknile iz ponudbe, številne tega niso storile. Ko so stavci tik pred tekmo izvedeli za dogovor obeh klubov, so množično vplačevali stavo na manj (under) košev Greena. S koeficientom približno 1,85 se jim je (odvisno od vložka) nasmihal lep zaslužek. Od denarja jih je ločilo le uvodnih sedem sekund tekme.

Nekatere stavnice so že izplačale velike dobitke, nekatere raziskujejo primer in v strahu pred veliko izgubo iščejo izhod v sili. Vendar, ker ne obstaja dokument o dogovoru za ta dogodek (organized event), objava na družbenem omrežju pa nima dovolj velike teže, se izplačilu dobitkov bržčas ne bodo mogle izogniti.

Značke: liga-nba, stave

Članki iz rubrike