Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov občine ob 16 ...

princ harry, meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da se ne vrne več na ...

pct, pct potrdilo, covidno potrdilo Svet24.si

Morajo inšpektorji res med goste v času ...

tito pacient ukc lj wiki Reporter.si

Ostarelemu Titu naj bi menjali kri - so ga pokonci...

janez jansa blaginja pl Necenzurirano

Ne zaradi opozicije, vaše neto plače ne bodo ...

damjan in barbara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara in Damjan še bolj ...

marko suler maribor Ekipa24.si

ZAMENJAVA za ... Mariborčani pripeljali OKREPITEV...

su
su
0 11.01.2022 16:50:38

PANIKA! Draymond Green v sedmih sekundah UNIČIL STAVNICE, izgube bodo MILIJONSKE ... $$$$$

Profimedia
Stavnice so v paniki, po ocenah naj bi izgubile na desetine milijonov evrov.

Usodnih je bilo le sedem sekund v Chase Centru v San Franciscu. Uvodnih sedem sekund na tekmi med Golden Statom in Clevelandom. Klay Thompson se je po dveh letih in pol vrnil na parket. Ob njem je bil tudi zvesti spremljevalec Draymond Green, ki je kljub poškodbi pospremil svojega prijatelja v igro. Skupaj sta začela v udarni peterki, trajalo pa je sedem sekund. Sodniški met in takojšnja osebna napaka na igralcu gostov, ki je dobil žogo. Po prejeti osebni napaki se je Green zapisal v statistiko tekme in odšepal na klop.

To je bil dogovor obeh klubov. To je bil skrbno pripravljen scenarij, po katerem se je Green priklonil Thompsonu ob njegovi dolgo pričakovani vrnitvi na parket. In ta načrt je ostal skrbno varovana skrivnost - do pol ure pred začetkom tekme. Takrat je medijski predstavnik Golden Stata čivknil na družbenem omrežju, minuto pozneje je veliki načrt z javnostjo delil še znani NBA-novinar Shams Charania, ki ima skoraj poldrugi milijon sledilcev.Nekatere - bolje informirane - stavnice so Greena (stavo na število doseženih točk) hitro umaknile iz ponudbe, številne tega niso storile. Ko so stavci tik pred tekmo izvedeli za dogovor obeh klubov, so množično vplačevali stavo na manj (under) košev Greena. S koeficientom približno 1,85 se jim je (odvisno od vložka) nasmihal lep zaslužek. Od denarja jih je ločilo le uvodnih sedem sekund tekme.

Nekatere stavnice so že izplačale velike dobitke, nekatere raziskujejo primer in v strahu pred veliko izgubo iščejo izhod v sili. Vendar, ker ne obstaja dokument o dogovoru za ta dogodek (organized event), objava na družbenem omrežju pa nima dovolj velike teže, se izplačilu dobitkov bržčas ne bodo mogle izogniti.

Značke: liga-nba, stave

Članki iz rubrike