najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
8 27.12.2021 07:41:01

Kakšna KOMEDIJA! Sodnik komaj stal na nogah, JOKIĆEV ples ob sodniškem metu je NASMEJAL SVET! (video)

Nikola Jokić je bil prvo ime večera v ligi NBA. Zaradi predstave in zaradi zanimivega 'plesa' ...

Denver Nuggets slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja so ponoči s 103:100 ugnali Los Angeles Clippers v severnoameriški ligi NBA. Čeprav so imeli 17 točk naskoka, so za zmago trepetali do zadnjih sekund. Čančar je v dobrih 15 minutah na parketu dosegel dve točki in dodal pet skokov, izkazal pa se je Nikola Jokić s 26 točkami in 22 skoki.

Nikola Jokić je pred začetkom tekme stopil na sredino igrišča in se boril za žogo ob začetnem sodniškem metu, pri tem pa malce 'zaplesal'. S tem je pošteno nasmejal sodnika, ki je potreboval nekaj trenutkov, da se je nehal smejati, spodnji posnetek Jokićevega plesa pa je hitro obkrožil splet.

Ob tem je odlični srbski center in najkoristnejši igralec minule sezone rednega dela vknjižil še osem podaj ob dveh ukradenih žogah ter treh blokadah. Čančar je tokrat priložnost dobil s klopi, v 15:14 minute na parketu pa je zadel edini met za dve točki. Ob razpoloženem Jokiću je 17 točk dodal Will Barton, s klopi pa se je s 15. dokazal Davon Reed. Pri Clippers sta po 18 točk dosegla Eric Bledsoe in Brandon Boston mlajši.


Denver je na zadnji tekmi proti Charlotte Hornets zapravil vodstvo 19 točk in izgubil, tokrat pa je imel na začetku tretje četrtine +17. Vendar so Clippers, ki so igrali brez poškodovanega Paula Georgea, že do začetka zadnje četrtine izničili zaostanek in povedli. V zadnjem delu so vodili za devet točk, v zadnjih šestih minutah pa so z delnim izidom 16:7 in predvsem Jokićevo pomočjo le prišli do 16. zmage in polovičnega izkupička (16-16) za šesto mesto v zahodni konferenci.

Značke: jokić, denver, nba, sodnik, nikola

Članki iz rubrike