oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ku
ku
1 10.11.2021 09:30:56

TO JE VOJNA: Noro, kaj so na twitterju počeli bratje Jokić in Morris, konec pa ... Saj ne boste verjeli!

Prepir na družabnih omrežjih je končala mama.

Dogajanje na tekmi med Denverjem in Miamijem je v javnosti dvignilo ogromno prahu, na obračunavanje Nikole Jokića in Markieffa Morrisa pa se je odzval tudi brat ameriškega košarkarja. 

Marcus je na twitterju zapisal: "Čakal je, da se brat obrne stran. ZAPISANO!" je opomin srbskemu centru na Twitterju poslal Marcus, na objavo pa je kasneje odgovoril uporabnik z imenom 'Jokić brothers'. Brata Jokić.


"Stvari bi moral pustiti pri miru, zdaj pa si javno grozil najinemu bratu. Tvoj brat je storil prvo umazano potezo. Če želiš narediti še korak naprej, bodi prepričan, da te bova čakala!" se je glasil odgovor, ki ga je s svojimi sledilci delil tudi Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića. Da gre dejansko za profil Nemanje in Strahinje Jokića pa je kasneje potrdil tudi dobro obveščeni novinar Denver posta Mike Singer.

Ni trajalo dolgo, pa se je Marcus spet oglasil. "Spravili ste se na prave. Verjemite mi," je na kratko odgovoril Marcus, brata Jokić pa nista ostala dolžna in zapisala: "Mi v to ne verjamemo, mi to vemo."

Sledilo je zatišje, molk pa je prekinil Marcus, ki se je oglasil z naslednjimi besedami: "Mama je rekla, naj ne govorim več na družabnih omrežjih. Tukaj imate. Rad te imam, mama." Vse skupaj se je tako končalo, zanimivo pa bo videti, kako se bodo glavni akterji med seboj gledali na tekmah. Denver se bo konec meseca spet pomeril z Miamijem, decembra pa Jokića in soigralce čaka še dvoboj z ekipo Los Angeles Clippers, za katero igra Marcus.

Značke: jokić, morris

Članki iz rubrike