finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

Kraljica Elizabeta Svet24.si

Britanska kraljica leto dni po moževi smrti spet ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

marko-stanković Njena.si

Je talent Marko našel ljubezen?

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

ku
ku
0 06.10.2021 11:52:10

Prihodnja sezona brez enega NAJBOLJŠIH v ligi?! V klubu vse bolj v strahu, to bi bil HUD UDAREC!

Profimedia
Kaj se dogaja z enim najboljših organizatorjev igre v ligi NBA?

Eden največjih zvezdnikov lige NBA in član ekipe Brooklyn Nets Kyrie Irving je izpustil prvi trening zaradi strogih protokolov proti pandemiji novega koronavirusa v New Yorku. Irving bi moral ponoči prvič trenirati v New Yorku s soigralci, a tega zaradi strogih protokolov v luči boja proti pandemiji v zvezni državi ni mogel.

Odlični košarkar je pretekli teden z nekaj soigralci lahko treniral v San Diegu v Kaliforniji, kjer pravila za športno udejstvovanje niso tako stroga. Ker pa je sam odločno proti cepljenju, mu treningov lokalne oblasti v New Yorku, kjer domujejo mrežice, niso omogočile.Pri Brooklynu tako ne vedo, kako bodo lahko Irvinga vključili v proces dela na treningih v domači dvorani in na prihajajočih tekmah rednega dela. Po pravilih lokalnih oblasti bo moral 29-letnik izpustiti vse domače tekme, s tem pa bo za vsako od teh tekem ostal brez okoli 400.000 ameriških dolarjev plače.

Pred časom so bili pri mrežicah optimistični, da se bo Irving kot eden redkih necepljenih igralcev vendarle cepil, optimizem pa je v zadnjih dneh precej manjši, je danes zapisal poročevalec ESPN Adrian Wojnarowski. Po zadnjih informacijah naj bi se v klubu celo odločali, ali bo v letošnji sezoni sploh zaigral na katerikoli tekmi.

Značke: brooklyn, irving

Članki iz rubrike