Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.03.2021 17:48:28
Deli članek:

ŠOK! Je VSTAL OD MRTVIH?! Igralec Barcelone bil razglašen za MRTVEGA, 40 let pozneje se je vrnil!

Pogovarjal se je s svojim nekdanjim soigralcem.

Charles Thomas je košarkar, ki je med letoma 1970 in 1975 igral za Barcelono, leta 1981 pa po ločitvi od žene in hudih težavah z drogami umrl nasilne smrti. Domnevno umrl. Ampak ‘problem’ je, ker ni. To je v teh dneh razkril njegov nekdanji soigralec Norman Carmichael, ki se je z Američanom pogovarjal prek videoklica. Thomas se mu je oglasil iz Teksasa.

Carmichaela je poklicala gospa in mu na njegovo veliko začudenje dejala, da se z njim želi pogovarjati Thomas. Seveda je najprej mislil, da gre za neslano šalo, a se je izkazalo, da ni tako. “Ostal sem brez besed, ko sem videl njegov obraz na zaslonu. Prepoznal sem njegov obraz in način govorjenja. Pogovarjal se je zelo mirno in me niti ni želel prepričevati, da je živ. Želel se je le pogovarjati z menoj,” je španskim medijem povedal Carmichael.

Thomas je bil eden prvih Američanov, ki so zaigrali za Barcelono. Legenda pravi, da ga je Barcelona izbrala pred Kareemom Abdulom-Jabbarjem, ker je pristal na pol nižjo plačo. Po petih letih v Barci in kratkem obdobju pri Manresi sta šla njegova kariera in tudi življenje strmo navzdol. Zadnjih 40 let je veljal za mrtvega, zdaj je ‘vstal od mrtvih’.