Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
29.12.2020 09:58:20
Deli članek:

'Zmešani' italijanski trener mladega HRVATA NAGNAL v garderobo, kar je sledilo, pa ODMEVA POVSOD! (video)

Profimedia

Andrea Trinchieri je na tekmi nemške lige mlademu Hrvatu odčital lekcijo, ki odmeva.

Italijanski trener Andrea Trinchieri, ki so se ga zaradi svojevrstnega vodenja in temperamenta prijeli različni vzdevki, je spet v središču pozornosti. Na zadnji tekmi v nemški ligi med Bayernom in Bambergom je v slačilnico neusmiljeno poslal mladega Hrvata, ki je na tej tekmi v dresu Bayerna igral zgolj eno minuto.

Devetnajstletnega Hrvata je v igro poslal tri minute pred koncem tekme, ko je Bayern vodil že s 15 točkami razlike. Že po 20 sekundah ga je glasno nadrl, po minuti pa je popolnoma izgubil živce, ga povlekel iz igre in poslal v slačilnico. Kaj se je dogajalo? Marsikomu ni bilo jasno, Trichieri pa je po tekmi spregovoril o potezi, ki je mnoge osupnila. 

"Naslednjič ga bom poslal na avtocesto. Imamo mlade igralce. Sasha Grant je igral odlično, čeprav ni dosegel koša. Želi si biti profesionalec. Ko si mlad, moraš najprej vedeti, kaj je potrebno, da postaneš profesionalec. Sasha in Jason se zelo trudita, želita si zaslužiti vsako minuto na igrišču in pridobiti zaupanje soigralcev. Matej tega ne razume. Če se ne bi odzval po tem njegovem odnosu, bi bil slab trener. S tem mu ne bi prav nič pomagal. Mladi igralci potrebujejo vodjo, v svoji 25-letni karieri še nisem videl mladega igralca, ki bi uspel s takšnim odnosom," je po tekmi govoril Trinchieri.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.