Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 29.09.2020 08:24:43

Takšen človek je Dončićev ŠEF: Ko je videl podobo propadlega zvezdnika lige NBA, je sledilo TOLE!

Delonte West je v košarkarski javnosti znano ime, a v zadnjih letih je padel na najnižjo točko v svojem življenju.

Imel je vse. Delonte West je igral za najboljše ekipe v ligi NBA, v osmih letih v ligi NBA skupno zaslužil 16 milijonov dolarjev, precej uspešnejšo kariero pa so mu preprečile zasebne težave.

Vrsto let se je boril s psihično boleznijo shizofrenijo, za nameček je zakorakal v svet drog, zaradi česar je pristal celo na cesti. V zadnjih letih so se v javnosti pogosto pojavljale fotografije, kako na ulici prosi za denar, tovrstni prizori pa so mnoge šokirali. Nemalokrat je bil bos in v raztrganih oblačilih, komaj prepoznaven, a vsakokrat so ga izdale telesne tetovaže.

Pred dnevi je ena njegovih fotografij spet končala na številnih družbenih omrežjih, zdaj pa je v akcijo stopil njegov nekdanji šef iz Dallasa. Lastnik NBA moštva Dallas Mavericks Mark Cuban je stopil v akcijo, po zadnji pretresljivi fotografiji pa se je odločil, da bo nekdanjemu igralcu Dallasa pomagal.

Kot poročajo ameriški mediji, ga je pobral na eni od bencinskih postaj, njegov namen pa zelo jasen. Ameriški milijarder naj bi mu zagotovil streho nad glavo, poleg tega pa ga poslal v center za odvajanje od drog in plačal vse stroške. Ob tem si bo moral West poiskati tudi ustrezno psihiatrično pomoč, zagotovo pa je to edinstvena priložnost za nov začetek.

Značke: cuban, dallas

Članki iz rubrike