astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

STA
STA
0 13.09.2020 13:57:13

Nova žrtev KORONE! Nekdanji evropski velikan (in prvak) OBUPAL, klub sporoča: KONEC JE!

Evro denar
Radio Krka/arhiv
Nekdanji velikan evropske košarke, Bosna iz Sarajeva, tudi evropski prvak leta 1979, je tik pred propadom in verjetno ne bo nastopal niti v državnem prvenstvu, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Klub je že dolga leta v finančnih težavah, v obdobju pandemije novega koronavirusa pa je kriza dosegla kritično točko, zaradi katere vodstvo kluba najavlja tragičen konec tega kolektiva.

"To je na žalost grenka resnica. Vsako leto oziroma vsak mesec smo pričakovali, da se bo kaj spremenilo, a položaj je samo vse slabši. S pozivi za pomoč smo se obrnili na vse različne oblasti, od predsedstva države do občine, a pomagalo nam je le mesto Sarajevo. A z njihovimi 15.000 evri, za katere smo jim še kako hvaležni, klub ne more obstati. Na letni ravni potrebujemo 100.000 evrov, da bi se borili vsaj za obstanek," je za medije v BiH povedal predsednik kluba Almir Bradić.Bradić je povedal, da mora klub do 21. septembra prijaviti seznam košarkarjev za novo sezono. A kot dodaja, če ne bo drastične spremembe, bodo nekdanji evropski prvaki izstopili iz tekmovanja.

"V boju za preživetje izgubljamo potrpljenje. Zanimivo je, da nihče več ne govori o krivcih za milijonske dolgove v klubu. Kdo jih je naredil?" je še dejal.

Značke: košarka, bih

Članki iz rubrike