sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Žiga Škvorc Njena.si

MasterChefov Žiga bo postal očka

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

ku
ku
0 21.07.2020 18:08:01

Ste si jo že OGLEDALI!?! Tako je videti ena od DVORAN v ORLANDU, v kateri bodo DONČIĆ in druščina napadali NASLOV prvaka lige NBA! (foto, video)

Reuters
Kmalu bo šlo zares.

Konec meseca se bo onkraj Atlantika znova začel košarkarski ples, zdaj pa je liga NBA razkrila, v kakšnih dvoranah se bodo moštva borila za naslov letošnjega prvaka.

Kot boste videli v priloženem posnetku, najbolj seveda v oči zbode majhnost objekta, ki bi bil v normalnih svetovnih zdravstvenih okoliščinah, bolj kot ne namenjen treningom ne pa tekmam, ki bodo zdaj potekale na res skromnem prizorišču, ki si ga velezvezdniki ne zaslužijo, a tako pač je.

Seveda na tekmah ne bo navijačev, a nič zato, tudi v ligig NBA bodo poskrbeli za predvajanje zvočnih posnetkov, ki bodo vsaj malo popestrili ozračje oziroma pričarali ozračje prave tekme končnice.

Sicer bodo tekme potekale v treh takih dvoranah, marsikdo pa je najbrž opazil, da so te zelo podobne tistim v različici računalniške igrice NBA2K, kar se še nikoli ni zgodilo.

V dvorani bo sicer med tekmami prisotnih zelo malo ljudi. Člani moštev in zapisnikarske mize ter peščica novinarjev bodo edini prisotni v tem malem prostoru. Zanimivo je pravilo, da bo lahko v dvorani tekmo snemala samo ena kamera, ki jo bo upravljal človek, vse druge kamere pa bodo upravljali iz drugih prostorov na daljinsko upravljanje.

Če dobro pogledate na parket, pa so v ligi NBA poskrbeli, da bo gibanje za rasno enakopravnost vidno tudi na tekmah končnice, na tleh so namreč z velikimi tiskanimi črklami zapisali "black lifes matter".

Članki iz rubrike