Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.06.2020 14:37:59

KAAAJ?! Ne boste verjeli, KAJ PROSI DRUŽINA PILOTA, ki je povzročil BRYANTOVO NESREČO!

Vdova toži podjetje, pri katerem je delal pilot, družina pa ima presenetljivo prošnjo.

Vanessa Bryant je vložila tožbo proti podjetju Island Express Helicopters, kjer je bil zaposlen Ara Zobayan. Ta naj bi vzletel kljub razmeram, ki niso bile primerne za polet s helikopterjem, a obramba trdi, da je polet od njega zahteval Bryant. No, pilotova družina pa je vložila prošnjo za prestavitev sodnega procesa iz Los Angelesa, kjer je Bryant igral vso kariero, osvojil 5 NBA prstanov in postal eden največjih športnih idolov mesta angelov v vsej zgodovini. 

"Kobe Bryant je v okrožju Los Angeles neizmerno priljubljen. Ni človeka, ki se ne bi zavedal njegovega pomena za Los Angeles, kot tudi dejstva, da je to njegovo mesto. V bližnji preteklosti ni posameznika ali športne osebnosti, ki bi poosebljala Los Angeles, tako kot ga je Kobe Bryant. Takšna slava lahko privede do pristranskosti in subjektivnosti potencialnih porotnikov, ki bodo presojali veljavnost trditev iz tožbe družine Bryant," trdi družina. 

Ta je prepričana, da v Los Angelesu ne bi bilo mogoče sestaviti nepristranske porote in prosi za prestavitev procesa v Orange County. Tam je Bryant ob smrti živel, od tam pa je bila tudi večina žrtev, ki je poletela tistega nesrečnega jutra 26. januarja.  


Članki iz rubrike