Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 02.06.2020 14:52:52

NORO RAZKRITJE Bogdanovića: Ali je lovec ubil jelena ali ne? ZAKAJ LAŽEŠ?

Srbski košarkarski zvezdnik Bogdan Bogdanović že nekaj tednov na Facebooku organizira posebno druženje z navijači, igra računalniške igre, zbira denar za humanitarno pomoč in odgovarja na vprašanja navijačev.

Košarkar Sacramenta je, denimo, med drugim tudi dejal, da ima zelo dobro mnenje o srbskem selektorju Igorju Kokoškovu: "Saj veste, da nas je on premagal v finalu EuroBasketa. Res so zmagali Slovenci, ampak on je bil njihov trener."

A največ prahu je dvignila pripoved, pravzaprav zaplet med njim in trenerjem pri Partizanu Dušanom Vujoševićem. "Dal mi je nalogo, da preberem neko knjigo in si ogledam določen film. Oboje sem naredil, potem mi je odvrnil, naj si ogledam še en film - 'Lovec na jelene'. V njem je na koncu scena, kjer s cevjo meri v jelena in se odloča, ali naj strelja ali ne. Na koncu snajper umakne. Dule me je vprašal, kaj se je zgodilo, ali je lovec ubil jelena ali ne. Nisem imel pojma, saj si filma v resnici sploh nisem ogledal," je pripovedoval Bogdanović. 

bogdanovic vujosevic


In nadaljeval: "Odgovoril sem, da ga je lovec ubil, zatem pa me je poslal na tribuno, kjer sem moral teči po stopnicah navzgor. Ko sem se vrnil, mi je spet postavil isto vprašanje: 'Je lovec ubil jelena ali ne?' Takrat sem seveda odgovoril, da ga ni. Potem me je vprašal, ali sem si ogledal film, jaz pa sem mu priznal, da si ga nisem. On pa mi je dejal: 'Zakaj lažeš? Zdaj pa nazaj na tribuno, še 20 stopnic.'"

bogdanovic
Profimedia

Članki iz rubrike