jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ue
ue
0 23.05.2020 16:55:15

UPOŠTEVAJTE tudi naše mnenje! Zvezdnik sporočil vodstvu lige, kaj si misli! Podpora igralca OLIMPIJE!

Profimedia
Besede, ki močno odmevajo!

Najboljši igralec evrolige Shane Larkin je na Instagramu objavil zapis, v katerem se je dotaknil morebitnega nadaljevanja evrolige v tej sezoni. Vodstvo tekmovanja bo v ponedeljek sporočilo, ali se bo to še nadaljevalo ali ne. Igralec Anadolu Efesa je izpostavil, da je ob tveganju zaradi koronavirusa zaradi dolge prekinitve tudi velika nevarnost poškodb.

'Želim samo poudariti, da smo od vseh vpletenih mi igralci tisti, ki moramo sprejeti tveganje, če se bo sezona nadaljevala. Mi smo tisti, ki moramo igrat, zato sem prepričan, da se mora upoštevati tudi naše mnenje. Vem, da večina igralcev misli tako kot jaz.


Spoštoval in podprl bom vsako odločitev vodstva evrolige. Na koncu dneva smo profesionalci in če moramo na delo, pač moramo na delo. Ne gre za to, da ne bi želel igrati košarke, ravno tako jo zelo pogrešamo kot vsi drugi. Verjetno še bolj. Vem pa, da velika večina fantov v ligi razmišlja, da zdaj preprosto ni čas, da bi spet igrali košarko,' je med drugim zapisal Američan s turškim državljanstvom.

Na njegove besede so se odzvali številni, med njimi tudi Kendrick Perry, najnovejša okrepitev Cedevite Olimpije za naslednjo sezono. Američan je takole komentiral Larkinovo pisanje: 'Ne bi mogel bolje povedati!'

Članki iz rubrike