jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ku
ku
3 08.05.2020 09:40:51

OGORČEN: Dončić se ne bo vrnil na trening, veliki šef Dallasa je rekel NE! To je razlog ...

Košarkarji Dallasa se očitno še ne bodo tako kmalu vrnili na treninge.

Vodstvo lige NBA je pred dnevi sporočilo, da bodo lahko vsi tisti klubi, ki prihajajo iz mest, v katerih so oblasti sprostile ukrepe v boju proti epidemiji koronavirus, z današnjim dnem odprli prostore za trening, seveda pa bodo morali pri tem upoštevati določene ukrepe.

Tako je bil narejen majhen korak proti nadaljevanju sezone, po drugi strani pa je še kar nekaj takšnih klubov, ki svojim igralcem v tem trenutku ne morejo ponuditi prostorov za trening. Eden takšnih je očitno tudi Dallas Luke Dončića, toda iz popolnoma drugačnega razloga.Šef moštva iz Teksasa ima glede prehitrega vračanja igralcev v klube pomisleke, zdi se mu, da bi s tem preveč tvegali, zdravje bi moralo biti po njegovem mnenju vendarle na prvem mestu. "Ker ne moremo testirati vseh, posledično ne moremo zagotoviti potrebne varnosti. Pa naj gre za košarkarje ali pa ostale zaposlene v klubu. Tudi če se zelo trudimo in sprejmemo vse možne varnostne ukrepe, še zmeraj obstaja tveganje in zaradi tega ni vredno. Naši fantje trenirajo zunaj, mečejo na zunanje koše in na takšen način ohranjajo formo. Glede na to, kaj bi z vrnitvijo v klube pridobili, bi še zmerja preveč tvegali. Ni vredno," je dejal Cuban.

V Združenih državah Amerike imajo s koronavirusom še zmeraj velike težave, problem je tudi ta, da primanjkuje testov za covid-19. Liga NBA jih ne more zagotoviti toliko, kolikor bi jih potrebovala, v tem trenutku iščejo rešitev tudi za to. Ne izključujejo možnosti, da se bodo morali po pomoč obrniti na zasebno podjetje.

Značke: cuban, nba, dallas

Članki iz rubrike