jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

nu
nu
0 02.05.2020 20:05:03

Zvezdnica OBALNE STRAŽE z izjavo v dokumentarcu o Jordanu povzročila KAOS NA PORNHUBU!

vszi
Dokumentarec The Last Dance je nemudoma postal uspešnica.

Dokumentarec o Michaelu Jordanu in Bikih iz Chicaga je nemudoma postal uspešnica. Pogled v zakulisje ene največjih košarkarskih dinastij je razkril tudi nekaj manj znanih zgodb o pestri druščini, ki se je v devetdesetih zbrala v vetrovnem mestu in ki je spisala eno največjih poglavji v zgodovini NBA.

Poleg Jordana imajo vidne vloge Scottie Pippen, Phil Jackson, Dennis Rodman, Toni Kukoč... In Carmen Electra.Trener Jackson je igralcem namenil nekaj prostih dni, ki so jih izkoristili za skok v Las Vegas. Rodman si je čas v mestu greha krajšal s prelestno Carmen Electra. In zamudil nazaj na zbor. V iskalno akcijo pa se ni podal Jackson, temveč kar sam Jordan. "Zaslišala sem trkanje na vratih, v sobo pa je vstopil Jordan. Nise hotela, da me vidi, pa sem se skrila pod posteljo in se pokrila z rjuhami," v dokumentarcu o prigodi razlaga Electra, ki je svetovno slavo dosegla z igranjem v Obalni straži.

In ta njena kratka izjava o dokumentarcu, ki podira rekorde gledanosti, je privedla do tega, da je njena priljubljenost krepko poskočila tudi na pornografski strani Pornhub. Najbrž so se številni želeli prepričati, ali obstaja video posnetek omenjenega dogodka.

pornhub

Članki iz rubrike