jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ku
ku
0 28.04.2020 08:40:06

SVEŽE iz ZDA: To so najnovejše informacije o nadaljevanju lige NBA, Dončić je zagotovo na trnih!

Severnoameriška košarkarska liga NBA je na svoji spletni strani objavila, da je 8. maj najzgodnejši datum, ko bi lahko ekipe začele s prvimi prilagojenimi treningi. To bi lahko veljalo za klube, ki so v zveznih državah z milejšimi ukrepi za zajezitev pandemije novega koronavirusa, kjer bodo treningi že dovoljeni.

Vodstvo najmočnejše košarkarske lige na svetu pa je dodalo, da je to le ciljni datum in da se lahko čas prekinitve vseh dejavnosti v ligi spremeni, če se zdravstvene razmere ne bodo spremenile. Pred nekaj dnevi je bil prvi možni datum treningov za nekatere klube napovedan za 1. maja.

Ko se bodo treningi začeli, bodo morali klubi upoštevati, da bodo lahko hkrati vadili največ štirje igralci v prostoru, vendar brez trenerjev ali drugega osebja, saj bo na začetku skupinska vadba prepovedana. Prav tako igralci ne bodo smeli uporabljati ničesar, kar ni v lasti klubov, torej javnih telovadnic, fitnes centrov in podobnega.

Sezona v NBA je prekinjena od 11. marca, prvi mož lige Adam Silver pa je že pred časom povedal, da bi lahko najprej v maju začeli bolj natančno razmišljati, kdaj in kako bi se lahko ta sezona nadaljevala.

Značke: nba, dallas

Članki iz rubrike