kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 28.04.2020 08:40:06

SVEŽE iz ZDA: To so najnovejše informacije o nadaljevanju lige NBA, Dončić je zagotovo na trnih!

Severnoameriška košarkarska liga NBA je na svoji spletni strani objavila, da je 8. maj najzgodnejši datum, ko bi lahko ekipe začele s prvimi prilagojenimi treningi. To bi lahko veljalo za klube, ki so v zveznih državah z milejšimi ukrepi za zajezitev pandemije novega koronavirusa, kjer bodo treningi že dovoljeni.

Vodstvo najmočnejše košarkarske lige na svetu pa je dodalo, da je to le ciljni datum in da se lahko čas prekinitve vseh dejavnosti v ligi spremeni, če se zdravstvene razmere ne bodo spremenile. Pred nekaj dnevi je bil prvi možni datum treningov za nekatere klube napovedan za 1. maja.


Ko se bodo treningi začeli, bodo morali klubi upoštevati, da bodo lahko hkrati vadili največ štirje igralci v prostoru, vendar brez trenerjev ali drugega osebja, saj bo na začetku skupinska vadba prepovedana. Prav tako igralci ne bodo smeli uporabljati ničesar, kar ni v lasti klubov, torej javnih telovadnic, fitnes centrov in podobnega.

Sezona v NBA je prekinjena od 11. marca, prvi mož lige Adam Silver pa je že pred časom povedal, da bi lahko najprej v maju začeli bolj natančno razmišljati, kdaj in kako bi se lahko ta sezona nadaljevala.

Značke: nba, dallas

Članki iz rubrike