mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
2 03.03.2020 09:03:23

Norišnica v garderobi Miamija, kriva pa DRAGIĆEVA KAPA: Samo za Slovence, Butler pa takole izsilil svojo! (video)

Miami je v tem trenutku ena najbolj simpatičnih ekip v ligi NBA, vzdušje med igralci je zares fantastično. Celo tako zelo dobro, da pride tudi do takšnega nesporazuma.

"Shiiiiiiiit, kaj pa imaš tole?!" je Jimmy Butler v svojem slogu ameriško besedo za drek raztegnil čez nekaj sekund in ves čas kazal na kapo, ki si jo je med pogovorom v slačilnici na glavo poveznil Goran Dragić. Vsak prihod v slačilnico, v kateri je Butler, je dogodek zase, šov zase. Sploh v tej sezoni, v kateri je muhasti zvezdnik postal vse kaj drugega. In sploh ko gre za njegove domislice s slovenskim soigralcem in prijateljem, s katerim sta razvila neverjetno edinstven odnos.

"Shiiiiiiiit, hočem tako kapo," je nadaljeval, potem pa zastal, teatralno odprl usta in še dvignil decibele svojega glasu. "Shiiiiiiit, hočem dve. Zdaj šele vidim, da ima narisanega zmaja. Ker ti si The Dragon in imaš zmaja na kapi. Uaaaaaaau," je bila igrica jasna. Na eni strani je Jimmy Butler poskušal spraviti svojega prijatelja v zadrego, čeprav je vedel, da mu nikoli ne more zares uspeti. Če bi mu lahko uspelo, bi se temu početju tako ali tako izognil v najširšem loku oziroma bi naredil vse za to, da bi Gorana zaščitil. Saj veste, tako kot to gre med pravimi prijatelji. In onadva to sta.



Slovenec je ameriškemu zvezdniku nato vendarle podaril rdečo kapo, ki pa je očitno navdušila tudi ameriške novinarje. Eden od njih je Butlerja vprašal, kje se dobi takšna kapa, s tem pa nehote poskrbel za besedni spopad zvezdnikov Miamija. "Goran, kjer lahko dobijo takšno kapo," je najprej vprašal Butler, Dragić pa je pojasnil, da za zdaj nikjer in da je za zdaj na voljo samo Slovencem. Toda kmalu zatem se je v pogovor vmešal center Miamija Bam Adebayo, ki je prav tako hotel svojo kapo z narisanim zmajem. "Kaj za vraga? Kako to misliš, da ne morem dobiti svoje kape?" se je oglasil Adebayo, Butler pa mu je odvrnil, da pač ni Slovenec. Takrat se je še enkrat oglasil Dragić, ki je pojasnil, da bodo morali malce potrpeti, ker je proizvodnja malce počasna, a Adebayo se ni dal: "Mi želiš povedati, da je Butler prvi dobil tvojo kapo?" "Ne razumeš, nisi je dobil, ker nisi Slovenec," je vskočil Butler in takoj dobil odgovor, da tudi on ni Slovenec. "Sem Slovenec. Butlerič sem," je odgovoril Butler in poskrbel za glasen smeh v slačilnici.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Značke: dragić, butler, miami, heat

Članki iz rubrike