Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 25.02.2020 14:54:48

PRETRESLJIVO RAZKRITJE iz letala Lakersov! Kako se je LeBron prebudil v najhujšo NOČNO MORO ...

Profimedia
Včerajšnja spektakularna žalna slovesnost za Kobeja Bryanta in njegovo hčerko Gianno je na dan prinesla številne pretresljive zgodbe v zvezi s tragično helikoptersko nesrečo.

Eden najboljših košarkarjev vseh časov, njegova hčerka in še sedem potnikov je umrlo 26. januarja. Ravno tisti dan so se košarkarji Los Angeles Lakersov, v dresu katerih je Bryant igral v vsej svoji profesionalni karieri, vračali z gostovanja v Filadelfiji. V letalu so izvedeli za tragičen dogodek, Anthony Davis pa je zdaj razkril, kaj natančno se je dogajalo v letalu.

"Na poti po navadi ne morem spati, tako da se kratkočasim z ipadom. Gledal sem film Avengers: Endgame in bil povsem osredotočen na dogajanje na majhnem zaslonu. Kar naenkrat sem videl, da mi Dwight Howard in DeMarcus Cousins mahata in kažeta, naj vendarle umaknem slušalke. Ko sem to storil, mi je Howard rekel: 'Človek, Kobe je umrl.' Rekel sem, kateri Kobe, saj sem bil prepričan, da to ne more biti Bryant," je razlagal Davis in nadaljeval: "Še enkrat so mi pojasnili, da gre za Kobeja, jaz pa še vedno nisem dojel, da gre za Bryanta. Nekaj sekund pozneje me je zadelo. Nisem mogel verjeti. LeBron je v teh trenutkih spal na svojem mestu, soigralci pa so mi razlagali, da je Kobe umrl v helikopterski nesreči."

lakers
Profimedia


"Začel sem buditi LeBrona, govoril sem mu: 'Zbudi se, zbudi se.' Drugi so hiteli preverjat na spletu, ali je novica resnična. Vse je zanimalo, kaj točno se je zgodilo. James se je zbudil in seveda ni verjel, da bi se lahko kaj takšnega zgodilo. Bil je v šoku. Govoril nam je, naj ga ne zafrkavamo. Bilo je kot v kakšnem filmu."

Davis je potem povedal, da je bil James neverjetno prizadet, da ga je novica hudo zadela. "Howard je pobegnil na stranišče, potem se je zaslišalo, kako za zaprtimi vrati glasno joče. Potem so začeli jokati še drugi, niti James se ni mogel zadržati. To je bil najdaljši let v vsem mojem življenju."

Smrt Kobeja Bryanta je močno šokiral ves svet. Številni sprva niso verjeli grozljivi novici, marsikdo je bil prepričan, da gre za 'fake news'. Žal je bilo vse res ...

Članki iz rubrike