zhen_yan_da_inline_01 Dobra karma

Nad zaplete pri COVID-19 s smiselnim treningom

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

nu
nu
4 13.02.2020 21:18:06

ŠOKANTEN ODZIV HRVAŠKEGA ZVEZDNIKA: "To mi več pomeni kot njihovo smrdljivo povabilo."

Reuters
Bojan Bogdanović je na družbenem omrežju pokazal, kaj si misli o vikendu zvezd.

Bojan Bogdanović ne bo nastopil na vikendu zvezd, pa čeprav bi po mnenju številnih moral. Če ne drugje, pa na tekmovanju v metanju trojk. Hrvat v dresu Utah Jazz je namreč eden najboljših ostrostrelcev lige izza črte 7,24 m. A liga NBA ga je še enkrat spregledala. Pravzaprav letos kar dvakrat. Tudi ko je bil nastop primoran odpovedati Damian Lillard, se nanj niso spomnili. Namesto Lillarda bo na tekmi zvezd in na tekmovanju v metanju trojk nastopil Devin Booker.

Kot že rečeno, so številni prepričani, da se je Bogdanoviću zgodila krivica. In vsekakor niso brez argumentov, njim v prid govorijo tudi številke. Bogdanović je v letošnji sezoni iz 398 poskusov dosegel 169 trojk, kar znaša odličnih 42,5 odstotka. Kratek je seznam igralcev, ki imajo povprečje višje od 40 odstotkov in ki so zabili več trojk od Bogdanovića. Pravzaprav je na tem seznamu le eno ime. Tisto Duncana Robinsona.

Da je Bogdanović razočaran, ker ne bo del spektakla v Chicagu, najbrž ni potrebno pisati. Med košarkarskimi navdušenci na Balkanu priljubljeni instagram profil NBA Hoopster je opozoril prav na te številke, v komentarjih pod objavo pa se je oglasil tudi sam Bogdanović. "Več mi pomeni vaša podpora kot pa njihovo smrdljivo povabilo. Že drugo leto zapored," besed ni izbiral Babo.

Članki iz rubrike