Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 13.02.2020 21:18:06

ŠOKANTEN ODZIV HRVAŠKEGA ZVEZDNIKA: "To mi več pomeni kot njihovo smrdljivo povabilo."

Reuters
Bojan Bogdanović je na družbenem omrežju pokazal, kaj si misli o vikendu zvezd.

Bojan Bogdanović ne bo nastopil na vikendu zvezd, pa čeprav bi po mnenju številnih moral. Če ne drugje, pa na tekmovanju v metanju trojk. Hrvat v dresu Utah Jazz je namreč eden najboljših ostrostrelcev lige izza črte 7,24 m. A liga NBA ga je še enkrat spregledala. Pravzaprav letos kar dvakrat. Tudi ko je bil nastop primoran odpovedati Damian Lillard, se nanj niso spomnili. Namesto Lillarda bo na tekmi zvezd in na tekmovanju v metanju trojk nastopil Devin Booker.

Kot že rečeno, so številni prepričani, da se je Bogdanoviću zgodila krivica. In vsekakor niso brez argumentov, njim v prid govorijo tudi številke. Bogdanović je v letošnji sezoni iz 398 poskusov dosegel 169 trojk, kar znaša odličnih 42,5 odstotka. Kratek je seznam igralcev, ki imajo povprečje višje od 40 odstotkov in ki so zabili več trojk od Bogdanovića. Pravzaprav je na tem seznamu le eno ime. Tisto Duncana Robinsona.

Da je Bogdanović razočaran, ker ne bo del spektakla v Chicagu, najbrž ni potrebno pisati. Med košarkarskimi navdušenci na Balkanu priljubljeni instagram profil NBA Hoopster je opozoril prav na te številke, v komentarjih pod objavo pa se je oglasil tudi sam Bogdanović. "Več mi pomeni vaša podpora kot pa njihovo smrdljivo povabilo. Že drugo leto zapored," besed ni izbiral Babo.

Članki iz rubrike