oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ue
ue
1 30.01.2020 08:02:31

JOKALI boste! Žena Kobeja BRYANTA v svet poslala GANLJIVO sporočilo!

Profimedia
Prvič po nesreči helikopterja se je oglasila žena Kobeja Bryanta.

Na svojem Instagram profilu je Vanessa Bryant, ki je izgubila moža in hčerko, objavila srce parajoče sporočilo.

'S puncami se želimo zahvaliti milijonom ljudi, ki so nam v tem grozljivem času izkazali podporo in ljubezen. Hvala za vse molitve. Vsekakor jih potrebujemo. Zaradi nenadne izgube mojega ljubega moža Kobeja, izjemnega očeta najinih otrok, in moje lepe, ljubke Gianne, ljubeče, čudovite hčerke in sestre Natalie, Bianke in Caprie, smo povsem na tleh,' je začela svoje sporočilo, ki ga je objavila skupaj s fotografijo celotne družine, na kateri sta Kobe in Vanessa ter hčerke Natalia (17 let), Gianna (13), katere vzdevek je bil Gigi, Bianka (3) in Capri (1).

Ameriški košarkarski zvezdnik Kobe Bryant in njegova hčerka Gianna sta preminila v nedeljo, ko se je helikopter, s katerim sta potovala na tekmo ženske košarke v Bryantovi akademiji, zaradi goste megle zaletel v hrib v Calabasasu. Poleg njiju je umrlo še vseh sedem potnikov v helikopterju. Natančen vzrok nesreče še ni znan.


'Ni besed, s katerimi bi lahko opisala bolečino, ki jo čutimo. Tolažim se s tem, ker vem, da sta Kobe in Gigi vedela, kako zelo radi ju imamo. Blagoslovljeni smo, ker sta bila del naših življenj. Rada bi, da bi z nami ostala za vedno. Bila sta naš prekrasen blagoslov, ki so nam ga prezgodaj vzeli.'

Gianna Bryant je bila članica ekipe Mamba in je imela tisti dan tekmo. Kobe Bryant, ki je leta 2016 končal kariero po 20 sezonah pri Los Angeles Lakers, je bil eden od trenerjev hčerkine ekipe.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo zadnje slovo legendarnega košarkarja.

'Ne vem, kako bo po tem naše življenje šlo naprej, nemogoče si ga je zamisliti brez njiju. Vsak dan se bomo zbudili in šli naprej, saj nam bosta Kobe in naša punčka osvetljevala pot. Naša ljubezen do njiju je brezmejna, ne da se je izmeriti. Rada bi, da bi ju lahko objela, poljubila in blagoslovila, da bi lahko ostala z nama za vedno,' je zapisala strta Vanessa Bryant.

Članki iz rubrike