ljubezen Dobra karma

Odločitev za brezpogojno ljubezen nikoli ne more ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
4 28.01.2020 19:17:54

SRHLJIVO: Objavljen POSNETEK Bryantovega helikopterja TIK PRED STRMOGLAVLJENJEM (video)

Dva dneva po tragediji, v kateri so umrli Kobe Bryant, njegova hči in še sedem ljudi na krovu helikopterja, se je v javnosti pojavil posnetek, na katerem je mogoče videti nesrečni helikopter med letom.

Los Angeles je v nedeljo zajela gosta megla, zaradi katere so tudi policijski helikopterji ostali na tleh. Tega pa niso storili Kobe Bryant in druščina, ki so kljub vsemu krenili na pot v Thousand Oaks.

Zaradi neprimernih pogojev za letenje je bil tudi pilot helikopterja precej zmeden, saj je sprva letel prenizko, se nato dvignil, potem pa krenil proti hribovitemu območju z imenom Calabasas. Tam je vnovič izgubil višino, nekaj trenutkov pozneje je izgubil zvezo s kontrolo letenja, nato pa se je zgodilo tisto najhujše.

Zdaj je v javnost prišel posnetek, ki kaže let nesrečnega helikopterja. Avtor je posnetek objavil na družbenem omrežju, ob tem pa pripisal, da je tisti dan poskušal posneti vse, kar se je čudnega dogajalo nad njegovo hišo v Glendalu. "Zjutraj na žalost nisem dojel, da sem snemal helikopter, v katerem so bili Kobe Bryant, njegova hči in drugi, to je bilo 31 minut pred nesrečo. RIP," je zapisal avtor videoposnetka.

Posnetek si lahko ogledate tudi TUKAJ.

Članki iz rubrike