Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 27.01.2020 16:20:38

Lamar Odom: Raje bi videl, da bi Bog vzel mene kot pa Kobeja

Reuters
Vrstijo se pokloni tragično preminulemu Kobeju Bryantu, med drugim se je oglasil tudi Lamar Odom, s katerim sta si vrsto let delila slačilnico Jezernikov.

Lamar Odom je bil eden tistih, ki si je bil zelo blizu z Bryantom. Vrsto let sta bila soigralca v Los Angelesu, se skupaj veselila dveh naslovov prvaka, Bryant pa mu je stal od strani, ko se je zaradi težav z drogami boril za življenje.


Da je tragična nesreča dodobra pretresla Odoma bržkone ni potrebno pisati. Odom se je od prijatelja poslovil na socialnem omrežju, pri tem objavil skupne fotografije ter ob njih zapisal: »Te fotografije so le vrh ledene gore najinega odnosa. Naučil me je ogromno življenjskih lekcij, ki jih potrebuješ tako na, kot izven igrišča. Na igrišču me je naučil kako prebijati obrambo in kako ne hiteti... Vsi, ki poznajo mojo zgodbo, vedo, da sem utrpel veliko izgub, toda edina izguba, ki jo lahko primerjam s to, je bila tista, ko sem izgubil sina. Najin odnos ni bil odnos očeta in sina, ampak je bil on bolj učitelj, jaz pa brat. Vesel sem, da sem bil jin za tvoj jang, ko je govora o slačilnici. Bilo mi je v čast. Nisem mogel dihati, ko sem danes izvedel za to novico. Vedel sem, da če bi bil on v helikopterski nesreči, da bi nekako preživel. Nekako bi skočil ven in pristal na nogah... Sedim in razmišljam o naših treningih. Ko bi ti skočil za uvodno žogo in pri tem s komolcem zadel Vujačića v prsi. Pa človek božji, ura je 10:30 dopoldne lol. Če ste mislili, da je na tekmah igral kot nor, potem bi ga morali videti na treningih. Ko sem sam zadel 8 ali 9 košev, je bila to zame dobra trening tekma. Njega sem videl, ko jih je zadel 13, 14 zapored!

Še vedno čakam, da bodo mediji sporočili, da je šlo za pomoto. Ni šans, da bi Bog mojega brata vzel tako zgodaj. Sam sem dal veliko skozi v življenju, užival sem droge in nisem skrbel zase. Če bi takrat, ko sem bil v komi, Bog prišel do mene in dejal, da bo vzel mene in prizanesel Kobeju, bi se strinjal. V čast mojemu bratu sem vstal ob štirih zjutraj in se odpravljam v telovadnico. Rad te imam, brat!«

Članki iz rubrike