mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 16.01.2020 15:04:11

Končno naj bi se zgodil VELIKI TRENUTEK: Naslednik Luke Dončića prejel dobre novice! Zgodilo naj bi se ...

Profimedia
Zion Williamson, prvi izbor lanskega drafta v severnoameriški profesionalni košarkarski ligi, naj bi se naslednji teden vrnil na igrišča in v ligi debitiral za svoje New Orleans Pelicans, je dejal izvršni podpredsednik njegovega kluba David Griffin.

Devetnajstletni košarkar zaradi poškodbe kolena ni igral vse od 13. oktobra, ko se je poškodoval na pripravljalni tekmi proti San Antoniu, prav Spurs pa naj bi bili tista ekipa, proti kateri bo naslednjo sredo igral ob svoji težko pričakovani vrnitvi.

"Zion je danes treniral, a trening ni bil močne intenzitete. Ali je pripravljen, bosta pokazala naslednja, močnejša treninga. Lahko pa rečem, da program njegove rehabilitacije po operaciji meniskusa poteka odlično, vse gre v pravi smeri, mislim, da prihaja čas, ko bomo rekli, da je pripravljen za igro," je vrnitev Williamsona napovedal Griffin.


Novinec je za Pelikane odigral štiri pripravljalne tekme, na katerih je povprečno dosegel 23,3 točke in 6,5 skoka, iz igre pa je metal kar 71,4-odstotno.

Ameriški košarkarski poznavalci že iz obdobja njegovega igranja na univerzi Duke Williamsonu napovedujejo blestečo kariero v ligi NBA. Zaradi izjemnih fizičnih lastnosti in zmagovalne miselnosti so zanj napovedovali, da bo že v prvi sezoni postal eden vodilnih igralcev v ligi NBA, a je ta pričakovanja vsaj za zdaj ustavila poškodba.

Značke: košarka, nba, poškodba

Članki iz rubrike