fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

zabava, bar, klub, alkohol, žur, ženske, Svet24.si

V tem baru ženske z več kilogrami dobijo več ...

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

ue
ue
0 01.11.2019 13:04:18

ZLOMIL SE JE! Zvezdnik lige NBA po UMORU pravi: 'Tako mi je žal ...' (video)

Profimedia
Svet lige NBA je šokiran nad tem, kar se je zgodilo.

Reggie Bullock preživlja težke čase. Košarkar New York Knicksov se sooča z družinsko tragedijo. Ponovno. Že julija 2014 je bila v Baltimoru, od koder prihaja, ubita njegova sestra Mia Henderson, zdaj pa je po streljanju v tem mestu umrla še ena sestra Keiosha Moore. V ponedeljek zvečer jo je zadelo nekaj strelov, uspela naj bi še priti do bolnišnice, a je tam ranam podlegla.

Bullocka so leta 2013 kot 25. na naboru izbrali Los Angeles Clippersi, pri katerih je ostal dve sezoni, nato pa se je preselil v Detroit, ta ga je februarja letos v menjavi poslal v Los Angeles Lakerse. Pred to sezono je prišel v New York, v prejšnji je v dresih Detroita in Lakersov v povprečju dosegal 11,3 točke na tekmo, povsem enako povprečje je imel tudi sezono prej.

Po novi tragediji je na družbenen omrežju napisal čustven zapis. "Še nikoli v življenju nisem bil tako zlomljen, kot sem zdaj. Nikoli več ne bom isti človek. Kot brat sem zatajil, nisem te zaščitil od nevarnosti teh ulic. Dvakrat sem zatajil, da bi bil pravi brat zaščitnik. Ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Tako mi je žal, sestri. Naredil bom vse, da bom družino držal skupaj in trudili se bomo najti morilca moje sestre! Zbudite me iz teh sanj!," je med drugim napisal Bullock, ki v tej sezoni še ni zaigral, saj je imel julija operacijo hrbta.

Članki iz rubrike