Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
0 01.11.2019 13:04:18

ZLOMIL SE JE! Zvezdnik lige NBA po UMORU pravi: 'Tako mi je žal ...' (video)

Profimedia
Svet lige NBA je šokiran nad tem, kar se je zgodilo.

Reggie Bullock preživlja težke čase. Košarkar New York Knicksov se sooča z družinsko tragedijo. Ponovno. Že julija 2014 je bila v Baltimoru, od koder prihaja, ubita njegova sestra Mia Henderson, zdaj pa je po streljanju v tem mestu umrla še ena sestra Keiosha Moore. V ponedeljek zvečer jo je zadelo nekaj strelov, uspela naj bi še priti do bolnišnice, a je tam ranam podlegla.


Bullocka so leta 2013 kot 25. na naboru izbrali Los Angeles Clippersi, pri katerih je ostal dve sezoni, nato pa se je preselil v Detroit, ta ga je februarja letos v menjavi poslal v Los Angeles Lakerse. Pred to sezono je prišel v New York, v prejšnji je v dresih Detroita in Lakersov v povprečju dosegal 11,3 točke na tekmo, povsem enako povprečje je imel tudi sezono prej.

Po novi tragediji je na družbenen omrežju napisal čustven zapis. "Še nikoli v življenju nisem bil tako zlomljen, kot sem zdaj. Nikoli več ne bom isti človek. Kot brat sem zatajil, nisem te zaščitil od nevarnosti teh ulic. Dvakrat sem zatajil, da bi bil pravi brat zaščitnik. Ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Tako mi je žal, sestri. Naredil bom vse, da bom družino držal skupaj in trudili se bomo najti morilca moje sestre! Zbudite me iz teh sanj!," je med drugim napisal Bullock, ki v tej sezoni še ni zaigral, saj je imel julija operacijo hrbta.

Članki iz rubrike