Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

nu
nu
0 31.10.2019 08:46:56

GROZLJIVO! Občutljivim ogled ODSVETUJEMO! Takole BRUTALNO si je SUPERZVEZDNIK zlomil roko (video)

Kakšen udarec za Golden State.

Golden State Warriors, v zadnjih letih z naskokom najuspešnejša ekipa v ligi NBA, je doživela nov hud, pravzaprav brutalen udarec v novi sezoni. Kot da ne bi bilo že dovolj hudo, da so na poletni tržnici ostali brez najverjetneje svojega najboljšega košarkarja Kevina Duranta in kot da ne bi bilo že dovolj hudo, da so zaradi poškodbe za več mesecev ostali tudi brez svojega drugega zvezdnika Klayja Thompsona, se je zdaj poškodoval še Steph Curry, z naskokom najboljši košarkar Golden Stata po Durantovem odhodu. 

Warriorsi so ponoči igrali proti Phoenixu in si privoščili še eno blamažo. Že tretjo na prvih štirih tekmah! Znova so jih tekmeci več kot samo razbili! In to tekmeci, ki veljajo za eno slabših ekip v ligi. A Golden Stata v tem trenutku poraz zagotovo ne boli, pravzaprav o njem najverjetneje sploh ne razmišljajo. Logično, ko pa so dobili še precej hujši udarec. 

curry2
Steph Curry si je namreč ponoči - zlomil roko. Ob prodoru je nanj padel ogromni center Phoenixa Aaron Baynes, nekdanji košarkar Olimpije. V prvem trenutku se sicer ni zdelo tako zelo hudo, a v počasnem posnetku se lepo vidi, kako je stradalo Curryjevo zapestje. Ameriški košarkar seveda ni mogel nadaljevati tekme, v tem trenutku pa še ni znano, koliko časa bo preživel na rehabilitaciji ... 

curry
Posnetek Curryjeve poškodbe si lahko ogledate spodaj. 

Članki iz rubrike