Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 16.10.2019 12:56:39

Prvaki podaljšali z motorjem ekipe: Za ponovitev česa takega se bom trudil vsako leto svoje pogodbe

Reuters
Prvaki severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA, ekipa Toronto Raptors, bodo še nekaj časa lahko računali na usluge Kyla Lowryja. Ta je še za eno leto podaljšal pogodbo z njimi, kot so sporočili iz kluba, sta strani uskladili želje in se dogovorili za sodelovanje do konca sezone 2020/21.

Uradnih podatkov, koliko denarja bo za podaljšanje pogodbe dobil Lowry, niso sporočili, toda kanadski mediji trdijo, da znesek znaša 31 milijonov dolarjev.


"Zadnjih sedem sezon je bil Kyle srce naših uspehov. On je pravi tekmovalec, zmagovalec in motor ekipe. Ne zamišljamo si ekipe brez njega," je Lowryja pohvalil predsednik košarkarskih operacij Masai Ujiri, ki nikakor ni želel, da se mu izmuzne še en član šampionskega moštva. Tega je po lanski sezoni zapustil Kawhi Leonard, ki se je preselil k ekipi Los Angeles Clippers.

"Ponosen sem na dosežke, ki sem jih zabeležil s Torontom in hkrati vesel, da bom lahko Toronto še vedno jemal kot svoj dom. Da sem bil del ekipe, ki je Kanadi zagotovil prvi naslov prvakov v zgodovini, je ena večjih stvari, ki mi je uspela v karieri, za ponovitev česa takega pa se bom trudil vsako leto svoje pogodbe," pa je po podpisu pogodbe dejal 33-letni košarkar.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike