horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 17. septembra

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davor KArničar Svet24.si

»Počivaj v miru, prijatelj moj«

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

Natalija Gros Njena.si

Natalija Gros ujeta med plezanjem v kopalkah

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

ku
ku
0 06.09.2019 10:59:49

HAHAHA! Košarkar LA Lakersov si je narisal mišice, POTEM PA SO MU POTRKALI NA VRATA (foto)

Košarkar LA Lakersov Alex Caruso je šokiral svet, ko je na družabnih omrežjih objavil svojo fotografijo iz fitnesa, potem pa se je zgodilo...

Če bi šlo za kateregakoli drugega igralca, se bržčas ne bi nič zgodilo. A prav Caruso, ki je deležen posmehovanja, češ da 'ga ni nič skupaj', da je med mišičnjaki na parketu lige NBA videti smešno. Da se petindvajsetletni branilec vneto pripravlja na novo sezono in da želi izboljšati svojo fizično pripravljenost, ne gre dvomiti, a da je v dveh ali treh mesecih v fitnesu tako močno izklesal svojo postavo in da je pridobil toliko mišic, je pač težko verjetno.

Marsikdo je kakopak takoj posumil v resničnost fotografij, številni so se nasmejali in zamahnili z roko, češ dobra fotomontaža. A v vodstvu lige NBA ne želijo ničesar prepustiti slučaju, kmalu po objavi fotografij, so Carusu namreč potrkali na vrata možje iz lige NBA iz oddelka za dopinško kontrolo. Ko se je pred njimi prikazal 'suhcani' Caruso, jim je verjetno postalo jasno ..., da si je mišice enostavno narisal.

Članki iz rubrike