Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 06.09.2019 10:59:49

HAHAHA! Košarkar LA Lakersov si je narisal mišice, POTEM PA SO MU POTRKALI NA VRATA (foto)

Košarkar LA Lakersov Alex Caruso je šokiral svet, ko je na družabnih omrežjih objavil svojo fotografijo iz fitnesa, potem pa se je zgodilo...

Če bi šlo za kateregakoli drugega igralca, se bržčas ne bi nič zgodilo. A prav Caruso, ki je deležen posmehovanja, češ da 'ga ni nič skupaj', da je med mišičnjaki na parketu lige NBA videti smešno. Da se petindvajsetletni branilec vneto pripravlja na novo sezono in da želi izboljšati svojo fizično pripravljenost, ne gre dvomiti, a da je v dveh ali treh mesecih v fitnesu tako močno izklesal svojo postavo in da je pridobil toliko mišic, je pač težko verjetno.

Marsikdo je kakopak takoj posumil v resničnost fotografij, številni so se nasmejali in zamahnili z roko, češ dobra fotomontaža. A v vodstvu lige NBA ne želijo ničesar prepustiti slučaju, kmalu po objavi fotografij, so Carusu namreč potrkali na vrata možje iz lige NBA iz oddelka za dopinško kontrolo. Ko se je pred njimi prikazal 'suhcani' Caruso, jim je verjetno postalo jasno ..., da si je mišice enostavno narisal.

Članki iz rubrike