Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 07.08.2019 10:28:36

Najboljši skakalec lige NBA na prav posebni dieti! Pomagal mu bo - ALKOHOL!

Profimedia
Zvezdnik Detroita Andre Drummond je bil v minuli sezoni za Srbom Bobanom Marjanovićem s 127 kilogrami drugi najtežji igralec v ligi NBA.

Če štejemo še novinca Ziona Williamsona, ki pompozno prihaja na glavni oder, je 211 centimetrov visoki center, ki je bil leta 2012 na naboru izbran 9. po vrsti, na tretjem mestu po teži. Rad pa bi bil lažji, saj je prepričan, da bi bil z vitkejšo linijo nevarnejši za nasprotni koš, s tem pa bržčas celo najboljši center v ligi.

Drummond, ki je doslej dvakrat igral na tekmi vseh zvezd, na svetovnem prvenstvu pred petimi leti v Španiji pa z reprezentanco ZDA osvojil zlato kolajno (v četrtfinalu je proti Sloveniji dosegel vsega dve točki), je v minuli sezoni za Detroit dosegal 17,3 točke in 15,6 skoka na tekmo. Da bi bile številke še boljše, da bi bil okretnejši v raketi, je to poletje korenito spremenil prehrano. V pogovoru za Detroit Free Press je razkril, kakšna je videti njegova dieta.

drummond 1
Profimedia


Iz jedilnika je odstranil rdeče meso, zdaj uživa le ribe in zelenjavo. Ker pa potrebuje kar zajetno količino kalorij, te nadomešča s pitjem - piva!?! Tako imenovana pivska dieta je kakopak nenavadna za vrhunskega športnika, zato Drummond odgovarja: "Če to počneš, tako kot je treba, pitje piva ni škodljivo. Zato to tudi počnem." Njegovi priljubljeni znamki piva sta Miller Lite in Corona.

Kako uspešna bo dieta, se bo videlo jeseni, ko se bo začela nova sezona.

Značke: andre-drummond, nba

Članki iz rubrike