Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
2 21.07.2019 14:35:58

DONČIĆ in DRAGIĆ sta prejela odlično NOVICO: Na TE besede sta nestrpno čakala VEČ DNI!

Profimedia
Crvena zvezda je sporočila, da je stanje nesrečnega košarkarja Ognjena Kuzmića stabilno, danes naj bi storil prve korake.

Košarkarske ljubitelje je pred dnevi pretresla novica o hudi prometni nesreči košarkarskega zvezdnika Ognjena Kuzmića. Ta se je s prijateljem vračal s poroke in na poti doživel hudo nesrečo, ko je njun avtomobil z veliko hitrostjo na spolzkem cestišču odneslo na nasprotni pas, kjer sta trčila v nasproti vozeče vozilo, vozilo, v katerem je bil Kuzmić pa je poletelo 200 metrov in pristalo na strehi. 

Kuzmića so takoj prepeljali v beograd in nekaj dni je bil zaradi hudih poškodb blave in prsnega koša v umetni komi. Njegovo stanje se je iz dneva v dan izboljševalo, košarkarski klub Crvena zvezda pa je zdaj postregel z odlično novico, ki je razveselila tako Luko Dončića kot Gorana Dragića. Slovenska zvezdnika sta namreč podrobno spremljala stanje nesrečnega košarkarja, tudi dobrega prijatelja obeh. 

"Ognjen je povsem izven življenjske nevarnosti, po operaciji ni bilo nikakršnih zapletov in poslabšanja stanja. Ognjen bi lahko že danes naredil prve korake in vstal iz postelje, kar je ogromen napredek le en teden po tako hudi nesreči," so meds drugim sporočili iz Zvezde. 

Članki iz rubrike