Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

STA
STA
0 17.07.2019 14:12:39

PRESTAL OPERACIJO! Nesrečni srbski košarkar še zmeraj v umetni komi, zadnje novice pa ...

Iz srbskega košarkarskega kluba Crvena zvezda so sporočili, da je Ognjen Kuzmić, ki je v nedeljo doživel hudo prometno nesrečo na magistralni cesti med Banjaluko in Prijedorjem ter pri tem utrpel poškodbe glave in prsnega koša, uspešno prestal operacijo na oddelku za maksilofacialno kirurgijo v Beogradu.

"Ognjen Kuzmić je še naprej v umetni komi, a je njegovo stanje stabilno. Zdravljenje poteka v skladu s pričakovanji zdravniške ekipe," je na svoji spletni strani zapisala košarkarska zasedba iz Beograda.

214 cm visoki srbski center je konec minulega tedna v bližini Banjaluke doživel hudo prometno nesrečo, po njej pa so ga s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v beograjski klinični center.

Kuzmić je v vrste Crvene zvezde prestopil letos iz madridskega Reala, kjer je igral prejšnji dve sezoni. Devetindvajsetletnik je tudi član srbske reprezentance. Bil je član reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je Slovenija v finalu premagala Srbijo za prvi naslov evropskih prvakov.

Igral je tudi onstran Atlantika v severnoameriški ligi NBA, ko je z Golden State Warriors leta 2015 osvojil naslov prvaka. Nosil je tudi majice grškega Panathinaikosa, španskih Juventuta in Malage, Borca iz Banjaluke, Čelika iz Zenice.

Značke: košarka, srbija, nesreča

Članki iz rubrike