900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 17.07.2019 14:12:39

PRESTAL OPERACIJO! Nesrečni srbski košarkar še zmeraj v umetni komi, zadnje novice pa ...

Iz srbskega košarkarskega kluba Crvena zvezda so sporočili, da je Ognjen Kuzmić, ki je v nedeljo doživel hudo prometno nesrečo na magistralni cesti med Banjaluko in Prijedorjem ter pri tem utrpel poškodbe glave in prsnega koša, uspešno prestal operacijo na oddelku za maksilofacialno kirurgijo v Beogradu.

"Ognjen Kuzmić je še naprej v umetni komi, a je njegovo stanje stabilno. Zdravljenje poteka v skladu s pričakovanji zdravniške ekipe," je na svoji spletni strani zapisala košarkarska zasedba iz Beograda.

214 cm visoki srbski center je konec minulega tedna v bližini Banjaluke doživel hudo prometno nesrečo, po njej pa so ga s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v beograjski klinični center.



Kuzmić je v vrste Crvene zvezde prestopil letos iz madridskega Reala, kjer je igral prejšnji dve sezoni. Devetindvajsetletnik je tudi član srbske reprezentance. Bil je član reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je Slovenija v finalu premagala Srbijo za prvi naslov evropskih prvakov.

Igral je tudi onstran Atlantika v severnoameriški ligi NBA, ko je z Golden State Warriors leta 2015 osvojil naslov prvaka. Nosil je tudi majice grškega Panathinaikosa, španskih Juventuta in Malage, Borca iz Banjaluke, Čelika iz Zenice.

Značke: košarka, srbija, nesreča

Članki iz rubrike